A Tescoba vissza veszik a túl nagy méretű fehérneműt?
Figyelt kérdés
Ma vettem a Tesco-ba egy fehérneműt (fekete, f&f, sztreccses gatyát, ami durván 2 ezer forint volt és nem is ez a lényeg csak úgy leírtam, hogy érthetőbb legyen) szóval ne kérdezzétek, hogy miért, de XL méretűt vettem és utólag kiderült, hogy nagy! Nem szakadt szét a papír, amiben volt körbe csomagolva, tehát vissza csomagoltam és a blokk is meg van. Az lenne a kérdésem, hogy ha holnap vissza megyek vele(azért, holnap, mert már nem gyalogolok 5 km-t ) , akkor vissza kapom valamilyen módon az összeget vagy betanult gesztussal fogják közölni velem, hogy sajnáljuk...meg hasonló dolgok...!? Annak a válaszára lennék kíváncsi, aki már járt így vagy, aki dolgozik a Tesco áruházba!2012. jún. 17. 19:18
1/5 anonim válasza:
Nem veszik, mert fehérnemű. Sem bugyit, sem melltartót, stb. Igazuk van.
2/5 anonim válasza:
Jól jegyezd meg... a fehérneműt egyik boltban sem veszik vissza. SOHA, semelyikben. Mert hibéa tűnik úgy, hogy nincs kibontva, felpróbáltad és akkor aki következőbe kikapja pont azt amelyiket visszavitted, akkor azt vegye fel, amit te már felvettél egyszer ? Már bocs, de te sem vennéd fel nem ? Gondolkodj már reálisan.
3/5 anonim válasza:
mivel nadrág, nem bugyi/melltartó, így vissza kell venniük
lehet, hogy nem akarják majd, de 3 napig kötelességük
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem vagyok hülye és nem kell kioktatni, de tisztában vagyok azzal és belegondoltam. Nem hinnék el...szerintem Ti sem, de az igazság, hogy még fel sem vittem, mivel mikor kibontottam 2-szer rám menne. Csak felidegesített a dolog és nem fogok semmit részletezni, mert az értelmes kommentekre vagyok kíváncsi, de már megkaptam a választ és nem akarok vitát nyitni és konfliktust sem! :) Köszi a válaszokat!
2012. jún. 17. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!