Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Évnyitó: ha fáj a lábam a...

Évnyitó: ha fáj a lábam a magassarkúban?

Figyelt kérdés

Bejárós vagyok, szóval buszozok egy órát, gyaloglok 1 km-t míg a suliba érek. 11 cm-s magassarkúm van, és attól félek, hogy magassarkúban fájni fog a lábam.

Nagyon gáz lenne ünneplő + barna topánka?

( [link] kb. így néz ki, és csak hazafelé, esetleg suli végén venném fel.)

2012. aug. 10. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Suliba és vissza kényelmes cipő, az évnyitó alatt magassarkú. Senkit nem fog érdekelni, hogy miben közlekedsz és így legalább nem megy szét a lábad.

Ha végig magassarkúban vagy, annak hazafelé mezítláb járás lesz a vége.

2012. aug. 10. 21:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :))
2012. aug. 10. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon állat ez a gif. :DD
2012. aug. 10. 22:06
 14/21 anonim válasza:
Hát nézd, mehetsz benne, max hazafelé leveszed és mezítláb mész :)
2012. aug. 10. 23:08
 15/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. nekem nincsenek problémáim a magassarkú cipőkkel, azért hordom, mert szerintem kényelmesek, vagyis hát nekem kényelmesnek tűnnek, lehet h mert jól tudok választani. szerintem nagyon szép az a cipő amit a kérdező mutatott :))) és szerintem is az legyen, hogy csak ünnepségen, utána vedd át ha neked ez nagyon kényelmetlen... :))
2012. aug. 10. 23:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy szoktam hogy odafele topánkában megyek, suliban áthúzom a magassarkúra, utána meg visszacserélem a cipőmet. vagyis át is szoktam egyből öltözni utcai ruhába mert nálunk utána már tanítás van :D de ez így tényleg praktikus hogy viszel magaddal még egy cipőt. hidd el sokkal jobb lesz, én bírom a magassarkúzást, de a 10-12 centis cipőmben már 2 óra után le akar rohadni a lábam :D
2012. aug. 11. 00:13
 17/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megkérdeztem a többieket, őkis átveszik. Az egyik csaj pl. tornacsukára, az ünneplőhöz. Segáz.:D
2012. aug. 11. 12:25
 18/21 anonim válasza:

Szerintem a cipő amit belinkeltél nem gázos. Úgy értem, annyira nem magas a sarka hogy orra bukj benne. Ha pedig hozzá vagy már szokva akkor nem okozhat gondot a viselése.

ui.: szerezz be valamilyen zselés talpbetétet, és igyekezz elkerülni a hepe-hupás utakat :)

17/L

2012. aug. 11. 14:37
 19/21 A kérdező kommentje:

Tudok benne benni, nem is az, csak hogyha már leszakad a lábam, annyira fáj, azért átvenném.

Köszi a tippet, utánanézek ennek a talpbetétnek.

látom vannak itt normális válaszolók is! :))

2012. aug. 11. 21:19
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
hát igen ritkák a normálisak ezen az oldalon. a legtöbben csak kritizálnak mindent... :/ :)
2012. aug. 11. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!