Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha nem magassarkúba...

Az gáz ha nem magassarkúba megyek évnyitóra?

Figyelt kérdés
7.-es leszek,13 leszek novemberben. és szerintem mindenki magassarkúba fog menni,én inkább topánkába mennék,az nagyon gáz lenne?! anya úgy se engedné a magassarkút,meg amúgy se tudnék benne járni xdd:)

2012. aug. 9. 04:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, én 17 vagyok, és mindig balerina cipőbe megyek (feketébe).

Nálunk füves részen szokott lenni az ünnepség, és akik magassarkúban jönnek, ott szenvednek, hogy ne süllyedjenek el. :)

2012. aug. 9. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki o.O ?
2012. aug. 9. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ismerem ezt a "úgyis mindenki magassarkúba fog menni" ez arról szól hogy ezzel a tudattal elmész magassarkúba és amikor odaérsz észre veszed h az egész kócerájban csak rajtad van magas xd

(velem is volt már így)

2012. aug. 9. 09:45
 4/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem magassarkúba mész az évnyitóra!
2012. aug. 9. 12:39
 5/8 Bratilla ***** válasza:
Szerintem a 12-14 évess lányoknak elképesztően idétlen a magassarkú. Sokan kiröhögik őket a hátuk mögött, egyszer hallottam két tanárt azon nevetni, hogy minden kiscsaj magassarkúban van és alig tudnak benne menni.
2012. aug. 9. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm a válaszokat,azt hiszem topánkába fogok menni:)
2012. aug. 9. 13:52
 7/8 Bratilla ***** válasza:
Jól teszed! ;)
2012. aug. 9. 13:59
 8/8 anonim válasza:

én tornacsukában(+nadrág) szoktam menni, a tanárok úgyis csak a farmer nadrág miatt szólnak, ha valaki azt vesz fel.

17/L

2012. aug. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!