Ez tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nagyon szeretem a rockot és hát általában feketébe szoktam járni és egyáltalán nem tetszik ez a fiúknak csak mert nem vagyok talpig rózsaszínben... és cikiznek de nem csak a fiúk, hanem már a lányok is! De nem cskak az öltözköködésem miatt hanem azért is mert szeretem a rockot... a rock tényleg ennyire ciki lett? amúgy bírnak csak az oltozkodesemet nem szeretik. de amúgy nemCSAK feketebe szoktam jarni mert azert szeretek más színeket is csk nem a rózsaszínt. ez akkor tényleg ciki vagy nem az?13/L

2012. aug. 10. 14:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%
énis többnyire rockot/hardcore-t hallgatok, általában valami bőr mindig van rajtam (dzseki vagy nadrág), rengeteg tüskével/szegeccsel, magassarkú bokacsizmával... még sosem ért antrocitás miatta más stílusú emberek felől. tálalás és önbizalom kérdése a dolog, ha látják hogy jól érzed magad a bőrödben akkor nem fognak cikizni meg beléd kötni.
2012. aug. 19. 20:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Én már átéltem ezt amíg általánosba jártam (16 éves fiú vagyok)...a "haverjaim" és a lányok többsége sem foglalkozott velem, mert én voltam az egyetlen aki így öltözködött..majd középsuliba lesztek vagy 3-an-4-en akik rockerek és nem fognak gúnyolni, mi több sztárolni fognak mert egyéniség vagy!ne hagyd magad!:-)
2012. nov. 17. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!