Ez tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nagyon szeretem a rockot és hát általában feketébe szoktam járni és egyáltalán nem tetszik ez a fiúknak csak mert nem vagyok talpig rózsaszínben... és cikiznek de nem csak a fiúk, hanem már a lányok is! De nem cskak az öltözköködésem miatt hanem azért is mert szeretem a rockot... a rock tényleg ennyire ciki lett? amúgy bírnak csak az oltozkodesemet nem szeretik. de amúgy nemCSAK feketebe szoktam jarni mert azert szeretek más színeket is csk nem a rózsaszínt. ez akkor tényleg ciki vagy nem az?13/L

2012. aug. 10. 14:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vaa av... Vannak még normális emberek aki szeretik a jófajta rock zen ét! Köszi a válaszokat. amúgy én is szeretem a szoknyákat de nem a rózsaszín szarokat hanem a jó fekete halalfejes szoknyákat amit telerakkk kituzokkel és nem magassarkuval hanem tornacipovel. :)es en mindig rockot hallgatok akkor ha szomoruvagyok , ha vidám... es ezt tudjak a tobbiek es ezert szoktak mert nem b*zis zneket hallgatok.
2012. aug. 10. 18:50
 12/22 A kérdező kommentje:
17:29 most komolyan, ezek kik? Es mi a cime a filmnek? En szivesen megnezem de en nm utanozok .senkit. De azert a cimet elkuldhetnetek
2012. aug. 10. 19:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom ne foglalkozz mások véleményével legyél egyéniség!Ne veszítsd el az önbizalmad pár kö**ög miatt...Hidd el ha valaki azért cikiz mert rockosan öltözködsz akkor azt sem érdemli meg hogy meghalgasd!!

Állj ki magadért, ne hagyd hogy mások irányítsanak!!!

2012. aug. 12. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz velük, kis hülyék, kinövik. Egyébként meg a rocker fiúknak biztos tetszik az öltözködésed. Arra viszont azért felhívnám a figyelmedet, hogy a lányos öltözködés nem a talpig rózsaszín out fittet takarja. De úgy öltözködsz, ahogy te akarsz, nekem személy szerint tetszenek azok az emberek, akiknek van stílusuk, mégha én nem is öltözködnék úgy. A lényeg, hogy jól érezd magad a ruháidban. 16L
2012. aug. 12. 22:05
 15/22 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. A mi sulinkban pedig nincsenek rockerfiuk, de hat 13 evesen meg nem is szeretnek pasizni. a pasizás még ráér. :)
2012. aug. 13. 12:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

én is az vagyok, vagy olyasmi :D rockot,punkot,metált,hasonlókat hallgatok, é hát őszintén szólva én a hosszúnadrág és egy fekete póló/kockás ing híve vagyok tornacipővel vagy acélbetkóssal

egyébkén szoknyát vagy rózsaszínt holmit sohasem lehetett rám húzni kicsi koromban sem

15L

2012. aug. 13. 13:27
 17/22 anonim ***** válasza:
4# Jay és Néma Bob?:D
2012. aug. 13. 13:30
 18/22 Evilkiller ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy jól érezd magad abban, amiben vagy, úgyis lesznek olyan emberek, akiknek így tetszel, akiknek meg nem, azok vagy simán elfogadnak, vagy nem érdemlik meg a társaságod!

Soha ne hallgass azokra, akik meg akarnak változtatni, maradj önmagad, mert ha engedsz a piszkálódásaiknak, hidd el, rosszabbul fogod magad érezni, mint most, a csesztetés miatt!

2012. aug. 15. 01:51
 19/22 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek az ugymond “biztatast“. :)
2012. aug. 15. 11:48
 20/22 anonim válasza:
Én inkább gratulálnék, mert neked van stílusod és nem vagy az a sabloncsaj amitől hemzseg az utca. Ne add fel a stílusod! :)
2012. aug. 19. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!