Hogyan tudnék jól öltözni köpenyben? 14/L
Katolikus suliba járok, ezért sajnos muszáj köpenyt hordanom. Tudom, hogy a ruhákat fel lehet dobni kardigánokkal meg mellényekkel, de az a baj, hogy a köpenytől nem annyira látszana.
Tippek, ötletek?
Egyébként így is kevés ruhám van, mivel sajnos a szüleim nem állnak jól anyagilag. Nem is szeretnék új ruhát, csak mondjuk ilyen házilag elkészíthető hajba-valókat vagy valami csinos kis kiegészítőt esetleg egy régi ruhát felújítani valahogy, hogy feldobjam a megjelenésemet.
Előre is köszi! :)
A YouTube-on rengeteg ilyet találsz, ha ezt beírod:
Diy clothes
Vagy kiegészítőnek:
How to make hairbow
Elhiszem, hogy nem divatbemutató, de ott a legtöbben jól öltözködnek, én meg abban a pár pólómban nem érzem magam csinosnak. :/
Egyébként köszi a tippeket, konkrét weboldat ami ilyen diy-kel foglalkozik nem tudtok?
Köszi! :)
Szerintetek lehetséges egy nagy köpenyben is jól öltözni? Úgy értem, hogy attól függetlenül is lehet valaki csinos? Mert szerintem nem. :(
Ha kevés a ruhád, és a pénzed, nagyon ajánlom a turkálókat! Nem kell megriadni attól, hogy már más is hordta. A butikokban is ugyanúgy felpróbálják előtted, ráadásul a turikban még ki is fertőtlenítik, így igazából sokkal tisztábban kapod már meg eleve, mint akármelyik boltban.
Elsősorban a kilósakat ajánlom, mert ott 1-2 ezerből is be tudsz vásárolni akár két szettet is. Meg tele van olyan márkával, amit itthon nem is árulnak, valamelyik darabon még a címke is ott van. Régen ódzkodtam a turkálóktól, de ma már nem lehet elrángatni belőlük, pedig anyagilag megtehetném, hogy boltban vásároljak, mégis kevesebbet veszek boltban, mint turiban! :D
24/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!