Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a leopárdmin...

Mi a véleményetek a leopárdmintáról?

Figyelt kérdés

Szerintem ezt is lehet ízlésesen viselni, pl. a képeken lévő hölgyek is jól öltöztek fel:

[link]

Viszont könnyen el lehet rontani.

Én szeretem amúgy, van egy felsőm, amin vannak leopárdmintás részek, van sálam, és 1-2 fehérneműm, illetve az egyik bikinim is az:

[link]

Érdekelne a véleményetek, mert sokakat megoszt.

2012. aug. 9. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fiúként nekem semmi esetben nem tetszik.
2012. aug. 9. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem.

Persze nem magassarkúval, meg miniszoknyával, meg csilli-villi cuccokkal.

Leopárdmintás felső, farmernadrág, fa kiegészítők, lapossarkú szandál. Nekem így valahogy jobban tetszik.

18/L

2012. aug. 9. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem közönséges és legtöbbször olcsó hatású. Talán kiegészítőben még elmegy, bár nekem eszem ágába sem jutna megvenni egy leopárdmintás cipőt vagy táskát.

Tipikus kínai piacos cucc :)

2012. aug. 10. 08:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy közönséges és c*gányos.

Pedig imádom az állatokat, a macskafélék különösen gyönyörűek. De embereken nevetséges. Még a bikinis kép elmegy, mert azon nem olyan erős.

2012. szept. 9. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem van barna leopárdmintás rövidujjúm,2 szürke leopárdmintás leggings meg egy szürke sál :) nekem a műszőrme leopárd mintás kabátok tetszenek :D
2013. jan. 19. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!