Mi a véleményetek a leopárdmintáról?
Szerintem ezt is lehet ízlésesen viselni, pl. a képeken lévő hölgyek is jól öltöztek fel:
Viszont könnyen el lehet rontani.
Én szeretem amúgy, van egy felsőm, amin vannak leopárdmintás részek, van sálam, és 1-2 fehérneműm, illetve az egyik bikinim is az:
Érdekelne a véleményetek, mert sokakat megoszt.
Semmi gond vele amíg csak egy ruhadarabon jelenik meg. De ha már tetőtől talpig leopárdmintás valaki az gáz.
Én a színes leopárdmintát szeretem, az "eredeti" barnát nem. Nekem csak egy kék leopárd mintás sálam van, semmi egyéb.
én is szeretem a leopárd mintát:)
lehet nagyon közönséges:
,de nagyon ízléses is a fenti általad linkelt módon viselve:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Amúgy szerintem is akkor néz ki ízlésesen, amíg csak egy ruhadarabon jelenik meg, ha kiegészítőről van szó, akkor maximum kettő (pl. nekem nagyon tetszik ez az összeállítás: [link] )
Nekem legjobban a leopárdon tetszik.
Kis mennyiségben, színben harmonizáló ruhadarabokkal elmegy.
Leggignsben viszont lehánynám.
Nagyon könnyű átbillenni vele a csinosból az ócska qrvába.
Ja még egy: 40-es méret fölött minden ruhadarabon betiltanám. Olyan, mintha Micimackót egyben lenyelte volna Tigris.
jaj ez igaz,nagyon igaz utolsó!!
Teltebb nőkön hányingerkeltő a leopárdminta mint ruha,ez tényleg a karcsú nőkön áll csak jól.
A leopárdminta szerintem is a vékony lányokon mutat jól, mert vonzza a tekintetet és ezáltal felnagyítja a nem kívánt részeket.
A leopárdmintás leggingsek nekem sem tetszenek. Max. farmeranyagú nadrágban tetszik, de én úgy sem venném fel, szerintem nem állna jól nekem, pedig abszolút nem vagyok kövér, sőt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!