Te zokniban alszol? Miért csodálkoznak sokan azon, hogy én igen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:58
11/13 anonim válasza:
én zokniban szoktam lefeküdni de reggelre néha lerugdosom, mert melegem van benne. és az egyik válaszolónak írom, én nem csodálkozok azon, hogy bugyiban alszol, mert én is, nekem ez kényelmes e nélkül elaludni se bírnék....
12/13 anonim válasza:
Én is zokniban alszom, mert nagyon ki tud hűlni a lábam (Raynaud-szindróma) ...de néha levettem én is mostanában, mikor voltak azok a nagy melegek. Most viszont 3 napja megint abban alszom, most is van rajtam és nem fogom levenni éjjelre sem.
13/13 anonim válasza:
telen szoktam neha. meg volt, hogy veletlen rajtam maradt mas evszakban is. nekem is sokan csodalkoznak.. engem nem zavar a zikni, valakit igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!