Jó lesz ez így ma estére?
Figyelt kérdés
Ma este találkozom a baráti társasággal, és úgy gondoltam, hogy mivel azért nincs olyan meleg, hosszú farmert veszek fel, ami enyhén koptatott és néhol "ki van szakítva". Hozzá fekete magas sarkú szandált, indigókék egyszínű rövid ujjú pólót, és hosszú(vállig érő) ezüst fülbevalót. Jó lesz ez így? Igazából az idő miatt vagyok tanácstalan, szívesen mennék rövidnadrágban is, csak nem tudom, nem fáznék-e este.2012. aug. 8. 14:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, a rövidben lehet fáznál, melegebb időben is szoktak hosszút venni.
2/3 anonim válasza:
hol laksz? erre felé mostanság van 40+ celziusz... északon!!!
3/3 anonim válasza:
sztem mindenhol nagyon meleg van... :S
inkább rövidgatyába menj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!