Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó lesz estére?

Szerintetek ez jó lesz estére?

Figyelt kérdés
Ritkán járok el, nem tudom hogy öltöznek manapság az "éjszakában". Világosbarna egyberészes V kivágású felső, szóval combközépig rég, talán kicsit lejjebb, sötétbarna (majdnem fekete) harisnya és fekete, kb 2cmvel térd fölé érő csizma. Kifesteni nem akarom magam nagyon, barna szemhéjpúder és szempillaspirál. Ez így jó lesz szerintetek?
2011. febr. 4. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó az a tunika is meg minden csak a csizma.. hátt nem tudom.. ha a ruha a combodig ér és a csizma a térded felé akkor az kicsit ciki szerintem..

Nincs valami másmien cipőd?

Mondjuk attól függ hogy hováá mész.

2011. febr. 4. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Barna göndör hajam van és barna szemem.
2011. febr. 4. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát picivel ér csak térd felé, szóval elég sok látszik a combomból. :)
2011. febr. 4. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Hátt akkor szerintem jóó lesz = )

De hátha ír másis véleményt.

2011. febr. 4. 16:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, remélem :D Köszönöm azért:)
2011. febr. 4. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Meg szerintem egy alapozó is jól jönne az arcodra de persze ha nincs rá szükség akkor ne. vagy valami színesebb szemfesték a szemedre... Valami csillogósabb, de persze nem annyira, Vagy talán egy rózsaszínes vagy hús színű rúzs / szájfény :)

a ruha szerintem oké :D bár attól függ hova mész :D nem szabad hogy nagyon egyhangú legyél :)

2011. febr. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!