Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Na akkor lányok mi a véleménye...

Na akkor lányok mi a véleményetek arról hogy fiúk csőgatyát hordanak?

Figyelt kérdés
jó-nem jó-b*zis?

2012. aug. 5. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Meg kell találni a megfelelő darabot, mert nagyon sokan undorító cuccokat vesznek föl, és ebbe a rosszul választott nadrág is beletartozik. Ne tapadjon mindenhol, mert az idiótán néz ki.
2012. aug. 5. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

egyszer venne fel a barátom ilyen szart...

lányok, nektek komolyan EZ tetszik? :O

[link]

[link]

mert szerintem ez a két srác undorító.

2012. aug. 6. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
egy bizonyos fokig, bizonyos lábon jól néz ki. de szerintem az egyenesszárú, ami követi az alakot, de nem cuppan rá, az sokkal szexibb
2012. aug. 6. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

De könyörgöm emberek, egy női lábon és fenének legalább van mit mutogatni!

Csőgatyát többnyire a linkelt képeken látható alkatú hímneműek hordanak (férfinak nem nevezném őket). Ezek ugyan miféle pozitív vizuális ingert keltenek? :DDD Szabályosan undorító, amikor az ilyen is girnyó kölykök feszülős pólóban és csőnadrágban virítanak!

26/N

2012. aug. 6. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, de azért írok, ha nem gond. :) Ha egy srác olyan gatyát hord, mint ami a 2. képen van /az első kép szerintem még nem olyan vészes/, akkor az elég furcsán néz ki...

Semmi baj azzal, ha egy srác feszülős ruhákat hord, de ízlésesen tegye, ne ész nélkül. Pl. nekem is van feszülős farmerom. Nem is csőgatya, inkább csípőfarmer. A derekamra, a hátsómra és a combomra feszül. Térd alatt viszont már nem feszes, de csak nagyon minimálisan lesz bővebb, pont annyira, hogy egyenesen arányosan nézzen ki.

2012. aug. 7. 04:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyenes szárú, csőgatya.:D
2012. aug. 7. 17:40
 17/20 anonim válasza:
100%

Szerintem rohadt jól néz ki egy fiún a csőgatya.:) főleg valami jó fajta deszkás csukával.:D.

De a fontos a naciban hogy ne legyen feszülős csak épp mutassa a láb formáját mint ezen.:

[link]

2012. aug. 14. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

[link]

A férfi itt kezdődik , a hülyegyerekek meg hordjanak csőgatyát ennyi.

2012. aug. 14. 21:52
 19/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nagyon cuki. Főleg azokat szeretem nagyon, ami extrém színű. Egyszer láttam ég állati helyes srácot az utcán piros csőgatyába és annyira cuki volt benne. Utána vettem magamnak is egy pirosat. :)

15/L

2012. aug. 14. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is csőgatyát szoktam hordani. Szerintem ez ugyanolyan téma, minthogy a csajok 5 számmal nagyobb pólókban meg tornacsukában feszülnek sültössapkában...
2012. aug. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!