Milyen stílusú emberek hordanak piros csőgatyát?
Figyelt kérdés
Ugy értem emo, punk vagy kik?2010. nov. 19. 16:02
2/7 anonim válasza:
Emok, deszkások, bmxesek. Esetleg punkok is.
De hordanak olyanok is piros csőnadrágot akik egyik stílusba sem tartoznak csak egyszerűen tetszik nekik.:)
3/7 anonim válasza:
MIért akarod mindenképp stilizálni magad? Én pl. természetellenes módon imádom a pirosat, van is ilyen nadrágom. Saját stílussal rendelkezem, amit különböző, engem ért hatások alakítanak. :)
4/7 anonim válasza:
a mikulás 2010-es feelingje a piros csőgatya
5/7 anonim válasza:
nincs stílushoz kötve.valakinek tetszik,de egyáltalán nem sorolja magát semelyik stílusba.fogjátok már fel hogy nem feltétlenül emó,punk,rocker az aki csőnadrágot hord-.-
6/7 anonim válasza:
Nos. A zenekar, ahova járok, a karmesterünk már 45 körül van, nő, tornacsukát és piros csőgatyát hord. :P
7/7 anonim válasza:
sőt a mainstream rapperek és az R&Bsek is pl Kanye, Lil' Wayne, Omarion és Usher után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!