Fürdőköntös és hálóköntös lehet ugyanaz? Nektek van mindkettő vagy csak egy köntös?
Vaterán sokszor így írják: fürdőköntös/hálóköntös
Pedig van különbség, mert a fürdőköntös arra van, hogy fürdés után vizesen belebújhatunk és felszívja a vizet (frottír anyagú), míg a hálóköntös vékonyabb és nem szívja fel a vizet, és általában hálóingre vagy pizsamára vesszük fel.
Vagy nem jól tudom? :P
Nekem egyik sincs...
Fürdés után törülközőt, alvásra pedig pólót és boxer nadrágot használok.
A fürdőköntösnek a sportolóknál van értelme.
A hálóköntösnek meg ha pizsiben fáznál amikor kimész pisilni vagy reggel kávétfőzni. Illetve ha meg akarod dugatni magadat.
Attól hogy frottír a fürdőköntös, még meg kell előtte törölközni. Nem a víz felszívása miatt frottír.
Amúgy az ilyen fürdőszobából kijövős, csak hogy ne pucéron, meg ne egy szál törölközőbe mászkáljunk dolog. Meg még arra jó, hogy reggel felkapjuk a pizsamára és abban készítsük el a kávét.
A hálóköntös meg direkt szexi, hogy bejöjj a pasidnak.
Nem, nem ugyanaz. Nekem egyik sincs.
Ez még lemaradt. Előző voltam.
nekem mindkettő van...
a fürdőköntösöm puha meleg frottír
a hálóköntösöm vékony selyem
passz..
nekem a fürdőköntösöm frottír, de a háló köntösöm egy csöppet sem szexi hatalmas szürke köntös, amit fehér csillagok díszítenek. fini meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!