Szerintetek picit se szemétség h "barátnőm" ugyan azt a táskát veteti meg amit én kinéztem?
Figyelt kérdés
Ha nem tudta volna megértem megtetszett megrendelem / megveszem. DE hogy tudta és a drága azt is kitudta mikor szeretném meg venni. Erre 1 hónappal előbb megveszik.
Vélemény?
2012. máj. 5. 08:47
1/9 anonim válasza:
és nincs már több belőle? mert ha van még tökmindegy,max egyforma táskátok lesz:)
2/9 anonim válasza:
miért lenne szemétség? neki is tetszik, ennyi.... ne legyél már ennyire gyerekes!
3/9 anonim válasza:
Szerintem kicsit az.Te még nem tudtad megvenni,de ő igen,ezért gyorsan megvette előtted.
4/9 anonim válasza:
Ha 1 volt belőle, akkor szemétség. Ha nem , akkor ne problémázz rajta.
5/9 A kérdező kommentje:
DE mondtam is neki h vegyen másikat h ne legyen már egyforma erre ő: okéé.. na mégse okéé !!!! mert erre mindenki mit gondol h jajj de utánozzák egymást. Nincs saját ízlésük !!! keresett is másikat de mégse az kellett amire azt mondta KIRÁLY!!
2012. máj. 5. 12:10
6/9 anonim válasza:
Még mindig nem értem, hogy miért probléma, hogy ugyanaz a táskátok :D
7/9 anonim válasza:
Nekem a barátnőimmel csomó egyforma cuccunk van :D ruha,cipő,táska,smink,parfüm. Nincs ebből probléma. Oké a másik oldala,hogy neked tetszett, de nincs rá pénz, és megveszi előtted.
16L
8/9 anonim válasza:
Szörnyűűűű... neki is tetszett, és neki még pénze is volt rá épp. A barátoknak sokszor hasonló az ízlése.
Így jártál, üdv a való világban. De nézd a jó oldalát: van egy hónapod keresni másik táskát. Vagy esetleg vegyél másik színben olyat. Egy hónap múlva meg már lehet, hogy nem is lenne olyan, akkor meg azon hisztiznél.
9/9 anonim válasza:
ez aztán a szép "barátság" ha már azért hisztizel hogy megegyezik az ízlésetek, és ugyanolyan táskátok lenne.... fúújj.. parancsolgatós kis ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!