Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire való a köntös?

Mire való a köntös?

Figyelt kérdés

2012. máj. 3. 22:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Kaptam egy ruhát. Rá van írva hogy női köntös. Mire használjam? (ahhoz tul hol nez ki hogy csak a szektenyben porosodjon)
2012. máj. 3. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Melegiti a testedet, ha kimesz ejjel a hidegben vecere. Fedett strandokon is köntösben szoktak közlekedni, pl. a wellness reszleg es a hotelszoba között. Korhazban is jol jön, ha van egy köntösöd.

Hogy meg jobban kihasznald, olcso kollegiumi szallasokon is megszallhatsz a nyaron, ahol egy emeleten csak egy közös fürdöszoba van.

Egyelöre ennyi ötlet jutott eszembe. :)

2012. máj. 3. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ, miféle.

Egy selyem kimonószerű darabot pl. felvehetsz szex után, vagy a pasid előtt flnagálhatsz benne. Persze egy pamut pizsin nem olyan hatásos. :D

Egy puha, meleg frottírköntös pl télen jó fürdés után, felkelés után, ha még pizsiben vagy. Meg kórházban, stb sem árt valóban. :D

Gyakorlatilag arra használod, amire szeretnéd, de azért javaslom utcára ne hordd. :D

2012. máj. 4. 00:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem puha es jo tapintasu van es 14 eves szulinapomra van tehat nem tudok a nemletezo pasim elott flangalni
2012. máj. 4. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem azért eléggé szégyen, hogy 14 évesen nem tudod, mi az a köntös.

Mindenesetre, otthon arra használod amire akarod, utcára ne nagyon hord.

2012. máj. 4. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg egy eszembe jutott: fürdes utan ha magadra kapod, reszben helyettesiti a törölközöt, jo belebugyolalni magadat. Pl. fürdökadbol kiszallva köntös es csak a labadat törlöd meg es ahol nem eri a testedet a köntös.

tegnap 23:43

2012. máj. 4. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem hogy törölköző anyagu kabat de ezzel nem tudok torolkozni mert nem olyan anyagbol van ami felszivja q vizet
2012. máj. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!