Ez így annyira idétlenül néz ki, igaz? (kép lent)
Még tükörbe nem is tűnt annyira rossz ötletnek, de így képen visszanézve nagyon idétlen ez a felső ezzel a csőtop szerű melltartóval (vagy melltartó szerű csőtoppal :D) :/ (Ja és ráadásul a fekete csőtop széle ki is van véletlenül hajolva, azt nézzétek el nekem léci, későn vettem észre)
Venni akarok hozzá majd egy testszínű pántnélküli melltartót, azzal szerintetek milyen lenne?
A melleim tartásával nincs is gond, (20as éveim elején járok és nincs nagy mellem) csak melltartó nélkül kicsit átlátszik elöl a felső, és nem szeretném úgy hordani.. De testszínűvel reméljük jobb lesz. :)
Így nekem kicsit sportosabbnak tűnik vagy nem is tudom..
Szilikon hátú melltartót nem akarok, mert a sima szilikon pántot sem szeretem. Nekem is van olyan melltartòm, aminek hátul a vállpántját össze lehet kapcsolni, de sajnos pont kilátszik ígyis alóla. Pedig az a melltartóm pont olyan színü, mint ez a felsö, és azt hittem pont jó lesz hozzá.
Utolsó: ezt a szilikonos vagy milyen melltartót már én is néztem, de nem kényelmetlen az? Mármint nem kell attól félni folyamatosan hogy leesik a mellemröl? B-s a méretem, azon még lehet fent is maradna, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!