Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz lenne cicanacival?

Gáz lenne cicanacival?

Figyelt kérdés

Vettem egy ehhez hasonló ruhát a New Yorkerben--> [link]

Annyi, hogy a felső része narancssárga, a szoknya része szintén fekete, köztük övvel. A probléma vele az, hogy a szoknya része annyira rövid, hogyha 10 centit előre hajolok, akkor fél fenekem kint van, majdnem tunika rövidségbe hajlik már a ruha. Csak akkor takar mindent, ha olyan egyenesen állok benne, mint a cövek. Jobb lenne magában tudom, de úgy lehetetlen felvenni, mert tényleg kis előredőlésnél kint van minden. Harisnyát akartam hozzá, de azzal is az a gond, hogy mivel hajlásnál kilátszok, ezért a fenék résznek vastag fekete anyagból kéne lennie, de ilyen meg nincs, max téli harisnya jó erre, amibe besülök. Ilyesmivel szerettem volna felvenni: [link]

Ehelyett ilyennel tudom csak, mert ebben ha előre dőlök se fog kilátszani a fenekem, a bugyim meg végképp nem: [link]

[link]

[link]

2012. aug. 3. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne hajolj le. nőiesebben is meg lehet oldani a dolgot
2012. aug. 3. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm ezt úgy oldotta meg, hogy egy régi cicanadrágnak a két szárát levágta és így lett belőle egy mininadráág :) és azt veszi fel az ilyen ruhákhoz.
2012. aug. 3. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:

De nem érted... Nem kell lehajolni, elég ha 10 centit előre dőlök pl. kivenni valamit a táskámból. De keresek képet.

Ilyen:

[link]

[link]

[link]

[link]

Na alapjáraton ekkora. Ha picit is behajolok akkor még több látszódik. Ez alá muszáj felvenni valamit. Hiába ruha és olyan fazonú, mint a kérdésben az első kép, egyszerűen miniatűr, nem kell hozzá kifeküdni, hogy látszódjon vmi :D.

2012. aug. 3. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Nem rossz ötlet, én is gondolkoztam rajta csak féltem, hogy hülyén hat, mivel látszódni fog a cicanaci is alatta teljesen. :) De kipróbálom. :)
2012. aug. 3. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne olyan rossz cicanacival,vagy ha nem akarod,akkor bizony nagyon oda kell majd figyelned hova es hogyan hajolsz le :P :)
2012. aug. 3. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Meggondolatlan vásárlás:) de egyébként ez a cicarövidnaci jó ötletnek tűnik:)
2012. aug. 3. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a ruha cicanadrággal szerintem sz*rul nézne ki. Inkább vidd vissza és vásárold le az árát.
2012. aug. 3. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Cicanacival nekem se tetszene. Nálam vagy maradna az hogy visszavinném, ahogy írták, vagy ha megoldható, akkor varratnék alá egy pászos miniszoknyát. Amiből remélhetőleg már nem lenne kint semmi.
2012. aug. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!