Gáz lenne cicanacival?
Vettem egy ehhez hasonló ruhát a New Yorkerben--> [link]
Annyi, hogy a felső része narancssárga, a szoknya része szintén fekete, köztük övvel. A probléma vele az, hogy a szoknya része annyira rövid, hogyha 10 centit előre hajolok, akkor fél fenekem kint van, majdnem tunika rövidségbe hajlik már a ruha. Csak akkor takar mindent, ha olyan egyenesen állok benne, mint a cövek. Jobb lenne magában tudom, de úgy lehetetlen felvenni, mert tényleg kis előredőlésnél kint van minden. Harisnyát akartam hozzá, de azzal is az a gond, hogy mivel hajlásnál kilátszok, ezért a fenék résznek vastag fekete anyagból kéne lennie, de ilyen meg nincs, max téli harisnya jó erre, amibe besülök. Ilyesmivel szerettem volna felvenni: [link]
Ehelyett ilyennel tudom csak, mert ebben ha előre dőlök se fog kilátszani a fenekem, a bugyim meg végképp nem: [link]
De nem érted... Nem kell lehajolni, elég ha 10 centit előre dőlök pl. kivenni valamit a táskámból. De keresek képet.
Ilyen:
Na alapjáraton ekkora. Ha picit is behajolok akkor még több látszódik. Ez alá muszáj felvenni valamit. Hiába ruha és olyan fazonú, mint a kérdésben az első kép, egyszerűen miniatűr, nem kell hozzá kifeküdni, hogy látszódjon vmi :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!