Milyen cipőt ajánlotok még ebbe a hűvösebb időbe szoknyához? A tornacipő szerintetek mennyire megy egy szoknyához cicanacival?
Nem csizmára gondolok mert azt már nem szeretnék venni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem a tornacipő jó hozzá, ha megy színben a többi cuccodhoz. Legjobb szerintem a balerinacipő, de az csak melegebben. De esetleg vannak olyan cipők, amik olyanok, mint a bokacsizmák, de kicsit nyitottabbak...bár azokból inkább magassarkúak. Ilyesmik:
Vagy slip on, ha nem vagy annyira fázós :)
szia, én mostanság ilyet (csak telitalpúban) hordok szoknyához:
Tornacipő+szoknya+cicanaci? Fúúújjj...
Egyébként ebbe a hűvösebb -5 fokba még ne vegyél fel tornacipőt meg szoknyát, hacsak nem akarsz felfázni...
Szeretnéd vagy nem, akkor is hideg van, a tavasz még nincs itt...
"Szerdára virradóra északkeleten is megnövekszik a felhőzet, főleg észak-északkeleten számíthatunk havazásra, hószállingózásra. A keleti, délkeleti szél helyenként élénk lesz. 0 és -5°C közé hűl a levegő. Napközben országszerte erősen felhős vagy borult lesz az égbolt, észak-északkeleten többfelé lehet havazás, hószállingózás, míg nyugaton és délen eső, kezdetben ónos eső is hullhat"
A tornacipőd mellé egy új vesét is ajánlok akkor igen hamar. Szerintem a csizma nem árthat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!