A New Yorker külföldön is ilyen gagyi?
8. "18:29"-nek:
Persze, az hogy nagyon vékony nem jelent semmit, de szerintem ez a drága kategóriára igaz. Van nagyon vékony hosszú ujjú pólóm, limitált szériás Diesel Denim Gallery kollekcióból való, csak az éppen 50-szer annyiba került, mint az "átlátszó" Zara-s felső. Az, hogy a vékony Zara-s ne nyúljon, amilyen vékony volt, arra nulla esélyt látok: a csodákban nem hiszek.
Sok megbízható oldal van, pl a luxusmárkák hivatalos oldala a yoox.com. Mérethiányos termékből sok van, illetve régebbi típusokból, de sokszor találtam már jó darabokat, amiket Adidas vagy Nike cucc árán vettem, vagy még olcsóbban.
Persze, hogy járok kínaiba, nincs abba semmi szégyen. És leszarom azt, hogy az emberek melyik márkáról mit gondolnak.Szerintem pl. a Nike egy szar, gagyi márka, akármit vettem tőle az szar volt. Sokat vásároltam a Jeans Clubban, amíg volt és nagyon megvagyok elégedve azokkal a cuccokkal, nekem beváltak, ugyanúgy, ahogyan a Bonprix.hu is bevált eddig.
Zoknit-alsóneműt a Lidl-ben szoktam vásárolni, jó minőségűek azok a Livergy cuccok is, ezt a hozzászólást én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Az a lényeg, hogy az ember ne legyen márkamániás, elismerje, ha valami jó, és azt is ha szar és ne a többiek után menjen.
Tipikus példa: Sony, Panasonic, (Logitech) elromlik: "japán, de ez is elromolhat". Samsung, LG elromlik: "szar koreai, nem veszek többet ilyen márkát" Minden Logitech és Panasonic cuccal befürödtem még, elromlottak hamar. Itthon a műszaki cuccaim fele LG, fele Samsung, minden tökéletesen megy, semmi nem romlott el, pedig vannak köztük 13-15 éves darabok. Logitech-ből 1 termékem sem bírta ki az 1 évet sem, köztük 40.000Ft-os sztereo 2.0-ás rendszer sem.
Hú, nagyon eltévedtem a témától, de gondolom érted, mit akartam ezzel kifejezni: onnan indultál, hogy miért megyek kínaiba, ha telik Armanira? Mert azért alsóneműre nem adok ki 6000-15.0000Ft-ot, illetve elimerem, ha valami jó minőségű, és nem szórom ész nélkül a pénzt.
Értem, az én alsóneműim se márkásak én rendszerint ajándékba kapom őket mindenféle no name-t, zoknit detto.
De például farmerba Levi'st hordok szinte csak mert az vált be.Yoox.comot ismerem ,de azért a Dolce ruhákból ami jobb az még így is erősen drága:D Adidast én sem veszek mert ronda és ilyen tömeg sportmárka olyan jellegtelen.
Panasonic TV-m van, 14éves kb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!