A New Yorker külföldön is ilyen gagyi?
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ha már szóba került a New Yorker, Zara és Bershka üzletek, akkor leírom, mit tapasztaltam.
Mivel vidéki vagyok, távol vagyok ezektől az üzletektől, a környéken egyik sincs. Az elmúlt hétvégén voltunk az Arénába, mondanom sem kell, becsaltam ebbe a 3 üzletbe a haverokat. Főleg a Zara-ra voltam kíváncsi, mert a neten sok jót olvastam róla. Nagyot csalódtam: nem találtam egy olyan pólót, nadrágot sem, amire azt mondtam volna, hogy kell. Zara-ban voltak olyan pólók, hogy alátettem a kezemet és az anyagon keresztül átlátszódott a kezem. Ilyen vékony anyag vajon milyen tartós lehet? 4-5 perc után kifordultunk minhárom üzletből. Mentegetőztem a haverok előtt, hogy bocs, de én jókat olvastam a neten, főleg a Zaráról.
Szóval ha minőségi ruhát akarok(Diesel, Armani), akkor maradt a külföldről való rendelés. Ha nagyon olcsót, akkor a Shiva(Plázában lévő kínai bolt, szerintem nem rosszabb, mint a Zara és téársai).
Ha pedig köztes áru ruhát, akkor maradt a bonprixből való rendelés, azokban a ruhákban nem csalódtam még, nagyon jó ár/érték arányú cuccok.
a new yorkerben annyi a jó, hogy ha leárazás van, akkor az szinte nagyon...3ezerért vettem egy ilyen kabátféleséget...ami 9ezerről volt leárazva...igaz, hogy utolsó darab volt...de amúgy a minősége háááát....kifogásolható...főleg ár-érték arányban...
szerintem külföldön biztos, hogy jobb minden...ide kb csak a szenny jön
23L
2.válaszolónak.
Szarok ezek, de az,hogy vékony semmit nem jelent , armaninak is van olyan pólója,hogy kb olyan vékony ,h kb átlátszik és mégis 100euro fölött van...
Nem tudom honnan rendelsz Armanit ,de figyelj nehogy valami kamu gagyit kapj.
De ezen csodálkozom is,hogy ha Armaniba futja(ahol kb 100euro egy normálisabb póló stb..) Mért jársz te kínaiba?:D
Minőségről annyit:
vettem egy szürke v nyaku pólót edzeni, 1x felvettem kimostuk és most nézem kijukadt 1 picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!