Mit gondoltok az olyan furdoruharol amelyiknek az also resze tanga?
Ízléstelen és közönséges.
Akármilyen jó feneked is van, nem szabad, hagyd meg a látvány a kiválasztottnak, ne az egész strandnak. Én is vettem 16 évesen egyet, egyszer sem volt rajtam.
Ha felveszed, akkor számíts rá, hogy beszólogatnak majd egy páran.
Ne csinálj ebből gondot. Egyáltalán nem ciki, sőt!
Strandon lehet látni mindig legalább 2-3 tangás csajszit, gyönyörűek, jól néznek ki, senki nem szokott beszólni nekik. Legalábbis eddig nem vettem észre, hogy bárki csak akár rosszallóan nézett volna rájuk, pedig figyelemmel kísérem őket, amikor épp a közelemben mennek el. :) Szemrevaló csajszik, szépek, nekem külön tetszik, hogy tangában vannak, és nem olyan "hagyományosak". Szimpatikus, hogy az állítólagos "már nem divat"-tal szemben ők bevállalják, és fel merik venni a tangát.
Ha neked is jó alakod van, nyugodtan vedd fel, főleg hogy már meg is vetted.
Ribi nem akkor lesz egy lány, ha tangában van, hanem akkor, ha úgy viselkedik. Függetlenül attól, hogy milyen ruha van rajta. Rendes utcai ruhában is lehet ribis valaki, és tangás bikiniben is lehet nagyon normális, és szimpatikus, kedves, helyes. :) Szóval nem ezen múlik.
Én biztatlak, hogy bátran vedd fel, próbáld ki milyen, és meglátod, hogy jó lesz. Ne abból indulj ki, hogy mit mondanak az emberek az interneten anonim módon, hanem hogy hogyan viselkednek a való életben. Meglátod kettő nagyon különbözik. :)
Ha túl vagy az első tangás strandoláson, írd meg milyen volt! :)
28F
Szerintem a tanga az amiben a legjobban lehet napozni.
És ne légy már divatmajom, aki azt hordja ami a másiknak tettszik. Légy önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!