Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ekkora divat a férfita...

Tényleg ekkora divat a férfitanga, vagy csak azok szavaztak, akik azt hordják?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 28. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak hülyeségből szavaztak rá páran XD Vagyis remélem hogy így volt, mert a férfi és a tanga egy mondatban nem férnek meg XD Szerintem :))
2012. júl. 28. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Úgy gondolom, hogy aki ezt a szavazást megtalálta az alapból erre keresett rá... tehát a tangások szavaztak, meg 1-2 másik ember. Természetesen a legtöbb férfi nem azt hord, mivel marha kényelmetlen.
2012. júl. 28. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tévedés, hogy kényelmetlen. Nagyon is kényelmes, évek óta csak tangát hordok. Nyáron főleg megváltás egy tanga, mert nem izzadok bele, nincs még egy plusz anyag ami melegít.

Persze normális méretű, anyagú, és férfiaknak készült tangát kell venni, és akkor kényelmes lesz. Olyannyira, hogy észre sem veszem, ha rajtam van.

28f

2012. júl. 28. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Olvasom a kommenteket. Hánynom kell némelyiktől.... NŐI CSIPKÉSTANGÁT HÚZ MÉG ORVOSHOZ IS, TE JÓ ISTEN AZ ÉGBEN!!!
2012. júl. 28. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Előző! Ezt hol olvastad? :-o
2012. júl. 28. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Lent a szavazás alatt a kommentek között. Bár ne olvastam volna... :D
2012. júl. 28. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:
ja! én eddig azt nem is olvastam. Nekem nincs bajom a tangásokkal, na de nőit? Durva.
2012. júl. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!