Vans cipőt hogyan kell bekötni?
Figyelt kérdés
Vans Era gry-ről van szó. Mivel még nem volt Vansem nem tudom hogy szokás bekötni. A Nike deszkás cipőmet a "cipőnyelv alatt" kötöttem meg és úgy lépek bele,ennél a cipőnél is megpróbáltam de kicsit furának érzem így(nem olyan széles mint a nike),és mivel nem vagyok nagyvárosi, és nincs egy ismerősömnek se ezért szeretném a segítségeteket kérni. Köszönöm a válaszokat előre is!2012. júl. 25. 22:55
1/3 anonim válasza:
a nyelve alatt megkötöd az jó
a cipőfűzöt beteheted a lábad alá is, nem fog nyomni (eleinte én sem hittem benne) ellenben szétszedi a zoknid talpád (lesznek rajta szép nagy lukak)
le is vághatod a feleslegeset
de én simán megkötöttem a nyelve alatt
de ahogy elnézem mostanában újra divat a masni
pl. Sheckler simán köt masnit ha megnézed a videóit
2/3 anonim válasza:
és én inkább azt mondanám, a nyelve mögött
3/3 A kérdező kommentje:
Ok,akkor jó így. Kössz szépen!
2012. júl. 26. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!