Mennyit keresnek azoknak a gyerekeknek a szülei, akik lazán bemennek egy üzletbe, és 10-20-30 ezret elköltenek pár pólóra, vagy egy cipőre?
Egy jó pont ha megkeresed a pénzt. De pl a zsebpénz is saját, hisz a szülô adja.
Nem tudom mekkora szégyen, de én pulóvert, kabátot, 1-1 pólót, nadrágot használtan veszek. Haverok elunt ruhái, vatera stb sok jó állapotú, márkás ruhát vettem már.
Zoknit, alsót és cipôt viszont csak boltban, mert ezekbôl a legjobb minôséget veszem és a higiénia ugye.
Régen kb. ilyen helyzetben voltam középsuliban: volt 1-2 márkás cuccom, és mindig vettem is hozzá. Utáltam amikor azt kérdezték, hogy "miből?". Megsértődött volna az illető, ha válaszoltam volna, hogy abból, hogy nem cigarettázok napi 1 dobozzal és nem iszom magamat le részegre minden héten
-Itt de igazad van.
"meglátnak már egy Diesel vagy Armani felsőt, napszemüveget, cipőt vagy akármit, az már mindjárt "honnan van, miből?" És bele sem gondolnak, hogy ezeket is belehet szinte Adidas, Nike áron szerezni"
"Például most Playersroomba 10.000-ért lehet Armani pólót venni, szinte annyi, mint egy Adidas: nem kell akkor megvenni, amikor a legdrágább:2 hónapja 16.000Ft volt, pár hete 12.000Ft volt, jelenleg 10.000Ft. "
-Na ez viszont marhaság, igen armani póló de a legalja armani E7 ezek csak ilyen sportruhák,pólón is látszik,hogy gagyi csúnya félméteres írás rajta.
Ha rendes Armani felsőt akarsz akár Emporio akár AJ azmár ilyen 100euro körül mozog vagy még több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!