Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit keresnek azoknak a...

Mennyit keresnek azoknak a gyerekeknek a szülei, akik lazán bemennek egy üzletbe, és 10-20-30 ezret elköltenek pár pólóra, vagy egy cipőre?

Figyelt kérdés
Leginkább a Garage-ban, meg ilyen helyeken, ahol a póló 7000-nél, a pulcsi 17000-nél kezdődik.
2012. aug. 2. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ja és mellesleg budapesti vagyok(10/10 voltam)
2012. aug. 2. 10:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet igy megmondani. Sokat, vannak azért nagyon jó módban élő emberek még ha több is a szegény, főleg az utobbi időben. Vannak Magyarországon is emberek akik simán millió fölött keresnek. Nem is egy. Na az Ö gyerekük veszi meg.
2012. aug. 2. 11:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én képes vagyok többet is költeni. És a szüleim átlagos keresteűek. Én vagyok diákmunkán, a saját pénzemet költöm, amiért én dolgoztam meg. 16l
2012. aug. 2. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy jó pont ha megkeresed a pénzt. De pl a zsebpénz is saját, hisz a szülô adja.

Nem tudom mekkora szégyen, de én pulóvert, kabátot, 1-1 pólót, nadrágot használtan veszek. Haverok elunt ruhái, vatera stb sok jó állapotú, márkás ruhát vettem már.

Zoknit, alsót és cipôt viszont csak boltban, mert ezekbôl a legjobb minôséget veszem és a higiénia ugye.

2012. aug. 2. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező ez tényleg jó kérdés. Egyetemsre járok és a csoporttársaim többsége gazdag. Egyre rosszabb hogy én nem tehetem meg azt amit ők nem bulizhatok minden héten, nem minden ruha márkás. Nem tudom mihez kezdjék meló kellene de a suli mellett nem mindegy mit vállal az ember. Gáz
2012. aug. 2. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Régen kb. ilyen helyzetben voltam középsuliban: volt 1-2 márkás cuccom, és mindig vettem is hozzá. Utáltam amikor azt kérdezték, hogy "miből?". Megsértődött volna az illető, ha válaszoltam volna, hogy abból, hogy nem cigarettázok napi 1 dobozzal és nem iszom magamat le részegre minden héten

-Itt de igazad van.

"meglátnak már egy Diesel vagy Armani felsőt, napszemüveget, cipőt vagy akármit, az már mindjárt "honnan van, miből?" És bele sem gondolnak, hogy ezeket is belehet szinte Adidas, Nike áron szerezni"

"Például most Playersroomba 10.000-ért lehet Armani pólót venni, szinte annyi, mint egy Adidas: nem kell akkor megvenni, amikor a legdrágább:2 hónapja 16.000Ft volt, pár hete 12.000Ft volt, jelenleg 10.000Ft. "

-Na ez viszont marhaság, igen armani póló de a legalja armani E7 ezek csak ilyen sportruhák,pólón is látszik,hogy gagyi csúnya félméteres írás rajta.

Ha rendes Armani felsőt akarsz akár Emporio akár AJ azmár ilyen 100euro körül mozog vagy még több...

2012. aug. 2. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
30 ezer egy pólóért? Jó isten, ez nem az én világom. Aztán kéthavonta vesznek ilyen drága pólót? Vagy egyet egy évben, aztán abban is alszanak?
2012. aug. 2. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:
neem a kérdésben 7000ftos pólóról volt,szó csak egyik válaszadónak a véleményére reagáltam.
2012. aug. 2. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!