Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Szerintetek melyiket...

Fiúk! Szerintetek melyiket vegyem meg a barátomnak?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz a 18. születésnapja és nemtudom, hogy melyiket vegyem meg neki ezek közül:

[link]

[link]

[link]

Ti melyiknek örülnétek a legjobban?

2012. júl. 31. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Max az 1.Szerintem ennél különlegesebb dolgot is vehetnél neki,mégiscsak 18.szülinap.Mondjuk valami személyesebbet,kettőtökkel kapcsolatosat,érted.
2012. júl. 31. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:

18.szülinapra nincs jobb ötleted mint leárazott 1500-3000ftos vicik vackok:DDD jól nyomod:D

Amúgy ha a barátod helyében lennék

1. van övem, nem kell még egy ilyen is.

2. toll tartó? na neee:D most készül általános 3.ba?

3. Mi ez a bizsu????

Persze nem tenném szóvá:D csak magamban megjegyezém:D

2012. júl. 31. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:

ja ,hogy visszatérjek még a 3.ponthoz

nem hordok karkötőt, férifak órát hordanak!

utolsó voltam, 19f

2012. júl. 31. 18:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Amire rávan írva, hogy O'Neill az messze nem bizsu. Azok a leárazott vackok, csak 6.000 ft-ba kerülnek. Van egy Omega órája, nem fogom egy Casio-val lejáratni magam. Tolltartója nincs neki és O'Neill mániás, szóval a tolltartón csak ezért gondolkodom.
2012. júl. 31. 18:44
 5/13 anonim ***** válasza:

fél vagy jobb esetben egymilliós óra van a kezén,te meg ilyen 2000ftos karperecet akarsz felvenni:DDD tényleg illik az omegához:D amúgy látom kicsit kiborult a bili,de te akartál véleményt.

Elég vicces amúgy ha valakinek már 17évesen 1milliós óra van a kezén...

Persze ha replika akkor visszavonom és ássa el magát aki olyat hord!

2012. júl. 31. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
elírtam ,nem felvenni* hanem venni neki*
2012. júl. 31. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha ez a helyzet,akkor szerintem ( jó esetben )sokkal jobban örülne valami személyesnek tőled,nem egy százezredik drága márkás cuccnak.Csinálj neki egy saját készítésű albumot a közös képeitekből,vagy adj neki valamilyen élményajándékot,amire elmentek ketten.

[link]

[link]

Itt vannak olcsóbbak,drágábbak is,de elég sok ilyen oldal működik.

2012. júl. 31. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
8%
egyik barátnőddel csináljátok 3asban!! na azt adná:DDD
2012. júl. 31. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Szia. Én 18 éves vagyok, lány, de ezek a dolgok amiket kiválasztottál, nagyon csúnyák. Ettől függetlenül az a válaszadó, aki azon röhög, hogy mennyi pénzért akarsz vásárolni valaki olyannak, akinek egy millió forintos órája van, egy szánalmas takony. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy ennyi pénzért vásároljon és azért mert már van egy nagyon drága ékszere, nehogy már csak ilyen árkategóriákban lehessen neki valamit választani.

Ha az O'Neill-es dolgokat szereti, vegyél neki egy rövidnadrágot, ruhát mindenki hord és senki sem nevezi vacaknak. Ugyan ezen az oldalon amit Te mutattál is találsz és le is vannak árazva és mégis csak jobban hat, minthogy a 18. születésnapjára egy tolltartót akarsz venni. Szépen becsomagolod, mellé készítesz egy finom pezsgőt, sütsz egy süteményt és máris tökéletes.

2012. júl. 31. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Tanulj meg inkább olvasni te takony!

Nem azon röhögtem ,hogy olcsó kategóriás valamit akar venni, mert nyilván nincs lehetősége félmillióért öltönyt venni neki csak azt mondtam ,hogy ne egy kis karkőtőt vegyen neki vagy tolltartót, hanem azért annál még is valami komolyabban, mint amit te írtál nadrágot , cipőt vagy találja fel magát és valami egyedibbet aminek nem feltétlen az ára adja meg a valós értékét!

2012. júl. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!