Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak az exem a rögeszméje! Komolyan vegyem?
Figyelt kérdés
Igazság szerint az exemet a jelenlegi barátommal csaltam meg, ezért is lett vége... Nem telik el egy óra se anélkül hogy ne célozgasson a régi kapcsolatomra, mérges lesz és egyből fenyegetőzni kezd. Ez és az lesz... Szerintetek komolyan vegyem? Látom rajta hogy az őrületbe kergeti magát, holott én meg se említem az exem nevét és nem adok okot erre a viselkedésre.2011. jún. 9. 21:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem a barátod azt hiszi, hogy lehet olyan vége lesz neki is, mint az exednek...
2/7 anonim válasza:
Te se lehetsz valami rendes nő, de a párod se normális. Nem jó, ha ilyet csinál.
3/7 napietus válasza:
soha nem jövünk össze a szeretőnkkel, fentebb olvasható, miért. egyébként gáz a helyzet, gáz a pasi is, mert nem képes kezelni, hagyd ott.
4/7 gyaszmadar válasza:
hagyd ott!! Meg legközelebbi párod ne csald meg!! A szakításnak és a megcsalásnak mi volt az oka?
5/7 anonim válasza:
szerintem ne hagyd ott, ha szereted. egyik bnőm is úgy jött össze a pasijával, hogy a pasijának akkor még bnője volt. szakított a csajjal, és bnőmmel maradt. több, mint 2 éve együtt vannak. az elején persze bnőm is elég rögeszmés volt, félt, hogy vele is ez lesz, de a srác idővel bizonyított, és most már teljes a bizalom. a srác pedig tűrte. jogosan. annyit tudok mondani, hogy ha már megcsináltad a szitut, akkor tűrj, és várj, amíg megbízik. mást nem tehetsz. bár azt sem értem, hogy a barátod mit várt, mikor kikezdett veled úgy, hogy nem voltál egyedülálló?
6/7 anonim válasza:
Szia!
Valahol igaza van a barátodnak, sok lánynál van probléma az ex-ből, valahogy soha nem felejtik el őket, mindig feltűnik itt-ott és állandóan előjön beszélgetésekben...Nekem már több kapcsolatom ment tönkre emiatt, hogy nem volt lezárva az ügy...
7/7 anonim válasza:
Megcsalás volt és nem amiatt volt vége! Mit parázik a párja?? Semmi értelme-.-" Ez nem egy olyan szakítás ahol gondoltak egyet és vége. Nem elég hogy a pasi ellopja a másiktól még ő hábotrodik is fel? De szánalmas ez-.-" Mit kell megérteni azon a srácon? Nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!