Nylon harisnya mennyire néz ki jól rövidnadrág alatt?
Előző vagyok:
A necc harisnya meg nem szexi, hanem közönséges.
Ilyet én is tudok.
A necc harisnya meg nem közönséges, hanem szexi.
Szia!
Remélem, férfi válasza is lehet mérvadó a kérdésben („szakavatottról” lévén szó)… Szerintem nyugodtan lehet hordani, bár sajnos egyre kevesebb népszerűsége van a hölgyek körében, a legtöbben egész egyszerűen kihagyják a ruhatárukból ezt a vékony kis kiegészítőt.
Ha nagyon rövid a nadrág, akkor valóban gond lehet a nadrág-erősítés résszel (engem nem zavar, sőt, lázba hoz, de én speciális eset vagyok ilyen szempontból), ezt mindig ellenőrizd. A melegebb napokban én a klasszikus üvegszálas típust ajánlom, ami nem gyűjtőfogalom, hanem egy (!) bizonyos típus – ezt egyre kevesebben tudják. Miért ajánlom? Mert nincs, vagy kevés (max 3-4%) az elasztántartalma (elvileg nem Lycra), 15 den vékonyságú, nagyon finom szövet. Mivel kevésbé rugalmas, ezért jobban szellőzik, és nem melegít annyira.
A csillogása mérsékelt, csak direkt fényben ad bársonyos csillogást, ez viszont sokkal természetesebb, elegánsabb, klasszikusabb és visszafogottabb, mint a magas Lycra-tartalmú, rugalmas és magasfényű anyagok esetében.
Hátrányai: Igazán jól ápolt lábat és körmöket igényel, mivel finomabb anyag, mint Lyrás társai.; bokánál esetleg lépéseknél finoman gyűrődhet (ez nem feltűnő, csak avatott szem szúrja ki), mivel kevésbé tapad (ez nyáron előny!), mint a rugalmasabb darabok; nagyon ritka a tanga fazonú erősítésű darab (Realmax-nál lehet kapni, Evona márka).
Sajnos ez a típus lassan a feledés homályába vész el, ezért pár éven belül kivonhatják a forgalomból, ha nem hordjátok, lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!