Mit vegyek fel? Nem lesz túl melegem?
Ma 6-kor randim van, és hát nem tudom eldönteni h mit vegyek fel. Nem nagyon szeretnék "kiöltözni", inkább csak úgy mint a hétköznap. :( Hosszúnadrágra gondoltam, és hozzá egy csinos pólóra, szerintetek nem lesz túlságosan melegem? Amúgy elvileg csak sétálni megyünk, de este már előjönnek a szúnyogok stb így hát rövid nadrágot nem igazán szeretnék felvenni.:( Na meg pont ma reggel epiláltam le a lábam, és még tele van apró piros pötyökkel. :S
Segítsetek létszi:)
szia
vegyél fel egy hosszúgatyát, és hozzá egy toppot, pántos felsőt stb. és vigyél egy vékonyabb pulcsit, kendőt, ha fáznál(bár kétlem:)) vagy ha támadnának a szúnyogok.
Először azt gondoltam,hogy azt írom,hogy használj szúnyogok elleni spray-t,de a frissen epilált láb miatti pöttyöknek nem tesz jót(tapasztalat!).
Így viszont inkább hosszú nadrág,ha van vászon nacid,azt vedd fel,egy csinos toppal és magassarkúval!:D
Lehet,hogy elkéstem,bocsi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!