Vegyek újabb toppokat, vagy már melltartót? 14/L
Figyelt kérdés
3toppom van amiket már elég régen vettünk 11éves koromban. Eleinte csak akkor hordtam amikor tesink volt vagy ünneplőing alá, de már muszály vagyok minden nap hordani mert átlátszik a felsőn a mellbimbóm és így már a sok mosástól tönkrementek, ezért újakat kénne és még pár darab kellenne (főleg ha tényleg igaz hogy heti 5tesi órám lesz most 9.be, mert eddig még kicsit bővebb pulcsival megoldottam valahogy amikor nem volt). Méreteim: mell alatt:70cm, mellcsúcson:80cm.2012. júl. 28. 20:12
11/11 anonim válasza:
Szerintem már igázán hordhatsz ebben a korban melltartót. Amugy meg a toppal is kilátszik a mellbimbód, úgyhogy ha még nem szeretnél rendes melltartót venni, a boltokban már lehet kapni olyan toppot, hogy elöl van egy kis szivacs, és akkor az például tesi órán nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!