Vegyek újabb toppokat, vagy már melltartót? 14/L
Figyelt kérdés
3toppom van amiket már elég régen vettünk 11éves koromban. Eleinte csak akkor hordtam amikor tesink volt vagy ünneplőing alá, de már muszály vagyok minden nap hordani mert átlátszik a felsőn a mellbimbóm és így már a sok mosástól tönkrementek, ezért újakat kénne és még pár darab kellenne (főleg ha tényleg igaz hogy heti 5tesi órám lesz most 9.be, mert eddig még kicsit bővebb pulcsival megoldottam valahogy amikor nem volt). Méreteim: mell alatt:70cm, mellcsúcson:80cm.2012. júl. 28. 20:12
1/11 anonim válasza:
itt az ideje a melltartónak! A boltban meg segítenek méretügyben.
2/11 anonim válasza:
Ha 9.-be mész, igazán megtanulhattál volna már helyesen írni. *Muszáj, kéne, kellene.
Szerintem már nyugodtan elkezdhetsz melltartót hordani, hajrá! ;)
3/11 anonim válasza:
10 cm különbség van. Bőven hordhatsz melltartót. Sok mindenkinek nem is nő meg ennél nagyobbra.
70 A-ra tippelek, de úgy is próbálgatni kell.
4/11 anonim válasza:
Szerintem simán hordhatsz melltartót,elvileg 70A kell neked,de inkább próbálj fel párat.
5/11 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: telefonról írtam, és siettem...Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 28. 21:36
6/11 anonim válasza:
Jó kifogás sose rossz. Sietsz és egy karakter helyett inkább kettőt írsz. ld. muszáj
7/11 anonim válasza:
nekem is pont ekkora a mellem én 70A-sat hordok szerintem neked is ez a méret lenne jó 13/l
8/11 anonim válasza:
nekem 70 a mell alatti rész. melcsúcson meg 77 cm. ha 7 cm a különbség akkor kell hordani ????
9/11 anonim válasza:
sztemsminán hordhatsz .. ha telóról írta akk meg simán elírhatja ..valamikor nkem is kető betűt ír egy helyett (érintős ,gwerty billentyűzet)
10/11 anonim válasza:
AKi melltartóban jobban érezné magát, annak kell, de fontos, hogy tökéletes legyen a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!