Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót vegyek ez...

Milyen melltartót vegyek ez alá a koktélruha alá?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy ehhez hasonló ruhát:

[link]

És szeretnék alá valamilyen pánt nélküli melltartót venni, mert ami ma volt rajtam (ilyen: [link] annak a felső része kilátszik. Olyan kellene, ami mellbimbó fölött van egy kicsivel, de nem megy ilyen magasra. És lehet, hogy jobb lenne, ha nem melltartó lenne, hanem valami fűző, mert az stabilabban tart...

Attól félek ebben a ruhában, hogy ha felemelem a kezem, akkor kijön a mellem:)

Csajok, segítsetek!! Előre is köszi!

2012. jún. 29. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen szilikon melltartók.. mondjuk az nem kifejezetten ilyen ruhákhoz van. Ha belül van hal csont akkor meg szerintem nem is kéne felvenned alá melltartót mert ahogy láttam az első képen van mi tartsa alatta. Ilyen a szilikon melltartó hogy ha nem hallottál volna még róla [link]
2012. jún. 29. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Ohh, yess! :D

Na valami ilyesmire gondoltam! Ennek utána járok, de ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában :)

2012. jún. 29. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj ne! Csak szilikonpántot ne! Gusztustalan, és visszataszító! Akkor inkább már nyakba akaszthatós pánt, és megegyező színű a ruhával. Ha ugyan olyan, mint a képen, akkor fekete, vagy pink pánt.
2012. jún. 29. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezek a ruhák általában direkt úgy vannak kialakítva, hogy ne kelljen alá melltartó
2012. jún. 29. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
ez alá tökéletes az a melltartó amit mutattál nem fg kijönni
2012. jún. 29. 22:45
 6/10 A kérdező kommentje:

második, még véletlenül sem akarok szilikonpántot, szerintem is nagyon csúnya...azért kérdeztem a pánt nélküli melltartót.

Első válaszoló pedig nem szilikon pántos melltartót javasolt, hanem ilyet:

[link]

maga a melltartó rész van szilikonból.

Harmadik, tényleg úgy vannak tervezve, hogy tartsanak, csak én elég magas vagyok (177 cm) és az L-es ruha nagy volt, és M-est kellett vennem. Viszont még ezt is egy kicsit bőnek érzem mellben, félnék, hogy lecsúszik. Pedig nem vagyok lapos, B kosaras melltartókat hordok, csak a felsőtestem elég vékony.

De kisebbet már nem tudtam volna venni, mert ez is olyan rövid, hogy nem szabad benne előre hajolnom :D

2012. jún. 29. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Na az jó szerintem az a szilikon melltartó vagy mi a csuda.

De ha nekem lenne ilyesmi ruhám nem vennék fel hozzá pántosat..

2012. jún. 30. 10:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Közben neten megtaláltam a ruhám képét (csak az enyém bézs színű)

[link]

Behoztam a kolléganőmhöz, aki varrónő, azt mondta, kb 3 centit be kell venni belőle. Ettől függetlenül az Un Bra melltartót megveszem, legfeljebb nem veszem alá, ha tényleg sikerül a varrással korrigálni.

2012. júl. 2. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe ez alá nem vennék melltartót...
2013. jún. 7. 13:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem is vettem :)
2013. jún. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!