Mit vegyek fel? :D Fontos és SÜRGŐS!
Na, az a helyzet, hogy este találkozom egy sráccal.:) Spanyolországban vagyok egész nyáron, ő az egyetlen srác eddig akit láttam, korombeli és helyes, már beszélgettünk néha keveset, és ma megkérdeztem (én sajnos, nem ő) hogy nincs-e kedve meló után sétálni kicsit vagy beülni valahova. (dolgozunk mindketten) Szóval a dolog nem annyira randi, mert ugye nem is ő hívott el, ráadásul ő rögtön melóból jön, szóval nem akarok túlöltözni. Mit vegyek fel? Fél 10kor találkozunk, gondolom max beülünk valahova, aztán sétálunk kicsit a parton, mást itt nemigen lehet csinálni... szóval, mit javasoltok? :D:D
Van egy nagyonszexi piros ruhám, de félek, hogy túlöltözöttnek tűnnék benne, magassarkút meg a homok miatt nem akarok venni, mert ugye ha mászkálunk a parton... plusz ugye szúnyogok... de amúgy meleg van nagyon. AMúgy magas vagyok és vékony, szóval elég sok mindent felvehetek. Mit gondoltok?? És a hajam?:D Váll alá ér, szőke, és egyenes, ha begöndörítem, nagyon hamar kirúgja magát, és utána nem áll sehogy. Általában összefogva hordom. És smink? :D Nem nagyon szoktam sminkelni, csak szempillaspirál, és kész, meg igazából nem is akarok vastag sminkkel menni... szóval, mit ajánlotok? Én 21 éves vagyok, ő is ilyesmi, de nem tudom pontosan:D:D
Jaj de jó lehetett. :)
Ajjj én is ki akarok menni. :) És egy ilyen éjszakát... :)
Sok boldogságot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!