Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel? :D Fontos és...

Mit vegyek fel? :D Fontos és SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Na, az a helyzet, hogy este találkozom egy sráccal.:) Spanyolországban vagyok egész nyáron, ő az egyetlen srác eddig akit láttam, korombeli és helyes, már beszélgettünk néha keveset, és ma megkérdeztem (én sajnos, nem ő) hogy nincs-e kedve meló után sétálni kicsit vagy beülni valahova. (dolgozunk mindketten) Szóval a dolog nem annyira randi, mert ugye nem is ő hívott el, ráadásul ő rögtön melóból jön, szóval nem akarok túlöltözni. Mit vegyek fel? Fél 10kor találkozunk, gondolom max beülünk valahova, aztán sétálunk kicsit a parton, mást itt nemigen lehet csinálni... szóval, mit javasoltok? :D:D

Van egy nagyonszexi piros ruhám, de félek, hogy túlöltözöttnek tűnnék benne, magassarkút meg a homok miatt nem akarok venni, mert ugye ha mászkálunk a parton... plusz ugye szúnyogok... de amúgy meleg van nagyon. AMúgy magas vagyok és vékony, szóval elég sok mindent felvehetek. Mit gondoltok?? És a hajam?:D Váll alá ér, szőke, és egyenes, ha begöndörítem, nagyon hamar kirúgja magát, és utána nem áll sehogy. Általában összefogva hordom. És smink? :D Nem nagyon szoktam sminkelni, csak szempillaspirál, és kész, meg igazából nem is akarok vastag sminkkel menni... szóval, mit ajánlotok? Én 21 éves vagyok, ő is ilyesmi, de nem tudom pontosan:D:D

2012. júl. 25. 18:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

De ahhoz kell tudni angolul. Én csak németül tudok. Mi németbe fogunk kiköltözni.

Te már Spanyolban laksz?

2012. júl. 25. 19:18
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem, én tavaly halasztottam az egyetemen és kijöttem, mert úgy éreztem, hogy erre van szükségem, és szükségem is volt rá:) Aztán visszamentem, folytattam a sulit, most csak nyárra vagyok kint, szeptembertől erasmussal megyek Portugáliába, aztán meg ki tudja:) De az biztos, hogy amint befejezem a sulit, kiköltözöm. Én imádom Spanyolországot:)

Egyébként pont van itt egy másik au-pair lány is, aki holland, a család, akinél van, szintén holland, és németül beszélnek. Szóval csak jó helyen kell keresgélni, nem feltétlenül kell tudni angolul.:)

2012. júl. 25. 19:22
 13/27 anonim ***** válasza:
46%

Jó a leopárdmintás ruha :)

Nekem is borult mikor nyaralni voltunk :D...

2012. júl. 25. 19:22
 14/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszem döntöttem:) világos rövidnadrág, sötétkék felső (aminek tök szép a szabása de lövésem sincs hogy hívják) és papucs. nem túl sok, de csini. vélemény?:D
2012. júl. 25. 19:37
 15/27 anonim válasza:
100%
Szerintem ez így tuti lesz, egyébként ne izgulj az öltözködés miatt persze számít az is, de inkább az egyéniségeddel és a stílusoddal bűvöld el!! :)) Szurkolok. :)
2012. júl. 25. 19:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Kösziiii:):):) Olyan aranyosak vagytok:) Majd írok, hogy mi volt;)
2012. júl. 25. 19:50
 17/27 anonim ***** válasza:

Én is irigy vagyok:D:D csak hogy beálljak a sorba:P

Ruha tanácsot inkáb nem adok,mert nem értek hozzá másrészt már írtak páran:)

És még annnyit,hogy sok sikert!!:D

2012. júl. 25. 20:03
 18/27 anonim ***** válasza:

szia :)

neharagudj hogy ezt kérdezem,de a spnayolt hány év alatt tanultad meg és hogyan? egyedül?

mert én is nagyon motivált vagyok hogy ki menjek jövő nyáron oda dolgozni ,mert vannak ott ismerőseim.Ha most neki fognék,jövő nyárra megtudnám tanulni társalgási szinten?

Igaz már meg tanultam olvasni :))

2012. júl. 25. 23:18
 19/27 A kérdező kommentje:

Na sziasztok, most értem haza!!!:D:D Jó volt nagyon, a srác aranyos, kedves, cuki, hazakísért egészen az ajtóig, kiderült, hogy andalúz (én most Barcelona környékén vagyok egy pici kis tengerparti faluban, régen meg ugye Sevillaban voltam, és imádtam Andalúziát, szóval ez nálam pluszpont:))... Sétáltunk, üldögéltünk egy sziklán, beszélgettünk, csókolóztunk.... Ááh, sose szoktam első randin, dehát ez most így alakult.:) De iszonyatosan kedves volt és figyelmes, és holnap újra találkozunk:) Mondjuk azt itt nem nehéz mivel elég kicsi ez a hely...:) na mindegy:) szóval köszönöm nektek, nagyon aranyosak voltatok, hogy írtatok:):)

Kedves Utolsó: Persze, szerintem társalgási szinten simán megtanulod egy év alatt. Én 9-ik óta tanulom, és most leszek 22 éves, tehát jópár éve már. Én mindig is nagyon szerettem a spanyolt, és tanultam is, de amikor kimentem, az dobta meg igazán a dolgot. Először például hiába tudtam spanyolul, semmit nem értettem az emberekből, mert olyan erős akcentusuk van Andalúziában. Nagyon nagyon nagyon sokat számít, ha kint élsz. Pár jó tanács, hogy ha kimész, ne a magyarok társaságát keresd. Sok embert ismerek, aki külföldön él, és becsatlakozik ilyen magyarok itt meg ott csoportba, és velük jár el... te járj el spanyolokkal, úgy fogsz fejlődni! És ami még nekem nagyon sokat segített, az az hogy rengeteg sorozatot néztem spanyolul (ezt otthonról is meg tudod tenni, pl Aquí no hay quien viva, tök jópofa sorozat, le lehet tölteni netről, én is még otthon néztem meg), és iszonyú sokat olvasok spanyolul! 600-700 oldalas könyveket, biztos hogy netről is tudsz rendelni ilyet is, nem tudom, mert én ezeket mindig kint vettem, de valami szórakoztató irodalmat ha veszel, azt nem olyan nehéz olvasni, és rengeteget fejleszt. Na, most így hirtelen ennyi jutott eszembe, megyek aludni, mert holnap dolgozom, puszi nektek, édesek voltatok!!!!:D:D

2012. júl. 26. 02:34
 20/27 A kérdező kommentje:
Ja, arra nem válaszoltam, hogy hogyan tanultam meg, hát először középsuliban, aztán egyetemen, de ahogy már írtam a kintlét!! Az számított a legtöbbet. Egy év alatt többet fejlődtem, mint otthon 6 év alatt...
2012. júl. 26. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!