Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel? :D Fontos és...

Mit vegyek fel? :D Fontos és SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Na, az a helyzet, hogy este találkozom egy sráccal.:) Spanyolországban vagyok egész nyáron, ő az egyetlen srác eddig akit láttam, korombeli és helyes, már beszélgettünk néha keveset, és ma megkérdeztem (én sajnos, nem ő) hogy nincs-e kedve meló után sétálni kicsit vagy beülni valahova. (dolgozunk mindketten) Szóval a dolog nem annyira randi, mert ugye nem is ő hívott el, ráadásul ő rögtön melóból jön, szóval nem akarok túlöltözni. Mit vegyek fel? Fél 10kor találkozunk, gondolom max beülünk valahova, aztán sétálunk kicsit a parton, mást itt nemigen lehet csinálni... szóval, mit javasoltok? :D:D

Van egy nagyonszexi piros ruhám, de félek, hogy túlöltözöttnek tűnnék benne, magassarkút meg a homok miatt nem akarok venni, mert ugye ha mászkálunk a parton... plusz ugye szúnyogok... de amúgy meleg van nagyon. AMúgy magas vagyok és vékony, szóval elég sok mindent felvehetek. Mit gondoltok?? És a hajam?:D Váll alá ér, szőke, és egyenes, ha begöndörítem, nagyon hamar kirúgja magát, és utána nem áll sehogy. Általában összefogva hordom. És smink? :D Nem nagyon szoktam sminkelni, csak szempillaspirál, és kész, meg igazából nem is akarok vastag sminkkel menni... szóval, mit ajánlotok? Én 21 éves vagyok, ő is ilyesmi, de nem tudom pontosan:D:D

2012. júl. 25. 18:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

maxi ruha + szandi haj kiengedve tűzz bele egy rózsát szempillaspirál és szájfény

am a fiú spanyol vagy magyar?

2012. júl. 25. 18:16
 2/27 A kérdező kommentje:
Spanyol:)
2012. júl. 25. 18:19
 3/27 anonim ***** válasza:
62%
nagyon irigy vagyok rád és gondolom jól beszélsz spanyolul de vigyázz mert a legtöbb spanyol nagyon szőrös
2012. júl. 25. 18:24
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

én egy csinos lenge szoknyát vennék fel egy pántos felsővel vagy egy lengébb egyberuhát:)

rendkívül sok helyen be lehet vetni mert csinos,nőies és egyben laza is:)

[link]

a hajad legyen kibontva,ne süsd be mert mint mondtad kirugná magát.viszont egy szép kis fonatot készíthetnél bele:) nagyon feldob egy egyszerű frizurát is

2012. júl. 25. 18:26
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Farmerszoknya/rövidnadrág, valami aranyos top/csőtop, papucs/saru egy kis szempillaspirál, szájfény csak színtelen!!! Már, ha esetleg csókra is vágysz később. :))

Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani. A fonat a hajba tényleg aranyos, nőies is tud lenni. Amit egyébként a fiúk nagyon szeretnek, egy kellemes illatú parfüm. Az esetek nagy részében előbb jegyzik meg, hogy milyen jó illatod van, mint, hogy mennyire vagy kirittyentve. :D

És a spanyolok.... :D Egy hónapra jött egy spanyol cégvezető a vállalatunkhoz vendégségbe. Még Kedvesnek is mondtam, hogy ilyen karizmatikus pasit rég láttam. :D :D Sok sikert!

2012. júl. 25. 18:31
 6/27 A kérdező kommentje:

Édesek vagytok:):)

Sajnos már tudom milyenek a spanyol pasik, éltem egy évet Sevillaban, és volt "barátom".... de ez a mostani olyan kis aranyos:) és sokkal fiatalabb, mint az volt, szóval remélem minden rendben lesz:)

2012. júl. 25. 18:39
 7/27 anonim ***** válasza:
81%

Én is irigy vagyok. :)

Rövid szoknya/nadrág. Csinibb felsővel. Papuccsal (nem strand papucsra gondolok, de ha a parton sétáltok és belemegy a homok a szandidba... a papucsot meg simán leveszed és nem kell ott szöszmötölni.)

Haj:

[link]

Félig feltűzött szerintem jó lenne, nekem nagyon bejön az ilyen haj.

Próbáld ki, hogy kicsit vizezd be a hajad. Úgy szárítsd meg hajszárítóval, hogy a kezeddel (ujjaiddal) felfele tolod a hajad. (Bocsi nem tudtam normálisan leírni.) Ettől (legalábbis nekem) hullámos lesz (tartós). Vagy próbáld meg hajvasalóval begöndöríteni a hajadat. Az tuti benne marad.

Itt egy videó

[link]

Smink:

Valami kis egyszerűt, elég szerintem a spirál, meg szemceruza, szájfény.

Ha ki akarod a szemhéjadat is festeni akkor ilyesmire (nem pont ilyen színre gondoltam, amilyen a rucid).

Sok szerencsét a randihoz!!

Várom a beszámolót :)

2012. júl. 25. 19:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

És a képet kihagytam :) Utolsó voltam

2012. júl. 25. 19:03
 9/27 A kérdező kommentje:
Ne legyetek irigyek, csajszik, gyertek ti is:) Én mind a kétszer saját elhatározásból, saját pénzből jöttem ki, bébiszitterkedem és angolt tanítok. Nem kell hozzá semmi, csak egy kevés összegyűjtött pénz és talpraesettség:)
2012. júl. 25. 19:14
 10/27 A kérdező kommentje:
Na.:) Rövid, leopárdmintás egyberuha, szandállal vagy rövid, zöld szoknya és sötétkék pánt nélküli top? :) A második nem mutat túl sokat, nem? Mármint itt százmillió fokban borulnak az olyan szabályok, hogy vagy alul mutatsz valamit, vagy fölül, ugye?:D
2012. júl. 25. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!