Mit vegyek fel? :D Fontos és SÜRGŐS!
Na, az a helyzet, hogy este találkozom egy sráccal.:) Spanyolországban vagyok egész nyáron, ő az egyetlen srác eddig akit láttam, korombeli és helyes, már beszélgettünk néha keveset, és ma megkérdeztem (én sajnos, nem ő) hogy nincs-e kedve meló után sétálni kicsit vagy beülni valahova. (dolgozunk mindketten) Szóval a dolog nem annyira randi, mert ugye nem is ő hívott el, ráadásul ő rögtön melóból jön, szóval nem akarok túlöltözni. Mit vegyek fel? Fél 10kor találkozunk, gondolom max beülünk valahova, aztán sétálunk kicsit a parton, mást itt nemigen lehet csinálni... szóval, mit javasoltok? :D:D
Van egy nagyonszexi piros ruhám, de félek, hogy túlöltözöttnek tűnnék benne, magassarkút meg a homok miatt nem akarok venni, mert ugye ha mászkálunk a parton... plusz ugye szúnyogok... de amúgy meleg van nagyon. AMúgy magas vagyok és vékony, szóval elég sok mindent felvehetek. Mit gondoltok?? És a hajam?:D Váll alá ér, szőke, és egyenes, ha begöndörítem, nagyon hamar kirúgja magát, és utána nem áll sehogy. Általában összefogva hordom. És smink? :D Nem nagyon szoktam sminkelni, csak szempillaspirál, és kész, meg igazából nem is akarok vastag sminkkel menni... szóval, mit ajánlotok? Én 21 éves vagyok, ő is ilyesmi, de nem tudom pontosan:D:D
maxi ruha + szandi haj kiengedve tűzz bele egy rózsát szempillaspirál és szájfény
am a fiú spanyol vagy magyar?
én egy csinos lenge szoknyát vennék fel egy pántos felsővel vagy egy lengébb egyberuhát:)
rendkívül sok helyen be lehet vetni mert csinos,nőies és egyben laza is:)
a hajad legyen kibontva,ne süsd be mert mint mondtad kirugná magát.viszont egy szép kis fonatot készíthetnél bele:) nagyon feldob egy egyszerű frizurát is
Farmerszoknya/rövidnadrág, valami aranyos top/csőtop, papucs/saru egy kis szempillaspirál, szájfény csak színtelen!!! Már, ha esetleg csókra is vágysz később. :))
Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani. A fonat a hajba tényleg aranyos, nőies is tud lenni. Amit egyébként a fiúk nagyon szeretnek, egy kellemes illatú parfüm. Az esetek nagy részében előbb jegyzik meg, hogy milyen jó illatod van, mint, hogy mennyire vagy kirittyentve. :D
És a spanyolok.... :D Egy hónapra jött egy spanyol cégvezető a vállalatunkhoz vendégségbe. Még Kedvesnek is mondtam, hogy ilyen karizmatikus pasit rég láttam. :D :D Sok sikert!
Édesek vagytok:):)
Sajnos már tudom milyenek a spanyol pasik, éltem egy évet Sevillaban, és volt "barátom".... de ez a mostani olyan kis aranyos:) és sokkal fiatalabb, mint az volt, szóval remélem minden rendben lesz:)
Én is irigy vagyok. :)
Rövid szoknya/nadrág. Csinibb felsővel. Papuccsal (nem strand papucsra gondolok, de ha a parton sétáltok és belemegy a homok a szandidba... a papucsot meg simán leveszed és nem kell ott szöszmötölni.)
Haj:
Félig feltűzött szerintem jó lenne, nekem nagyon bejön az ilyen haj.
Próbáld ki, hogy kicsit vizezd be a hajad. Úgy szárítsd meg hajszárítóval, hogy a kezeddel (ujjaiddal) felfele tolod a hajad. (Bocsi nem tudtam normálisan leírni.) Ettől (legalábbis nekem) hullámos lesz (tartós). Vagy próbáld meg hajvasalóval begöndöríteni a hajadat. Az tuti benne marad.
Itt egy videó
Smink:
Valami kis egyszerűt, elég szerintem a spirál, meg szemceruza, szájfény.
Ha ki akarod a szemhéjadat is festeni akkor ilyesmire (nem pont ilyen színre gondoltam, amilyen a rucid).
Sok szerencsét a randihoz!!
Várom a beszámolót :)
És a képet kihagytam :) Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!