20+ Lànyok! Milyen ruhàkat hordjon ma egy pasi?
Remèlem segìt ez a pàr infò.
Szòval magas vagyok (188-189 cm),àtlagos test alakatù (79-80 kg) szeretnèk majd elmenni gyùrni, hogy 1§-15 kg izmot fölszedjek.
Sötèt szöke hullàmos, félhosszù hajam van (fordràszhoz is elakarok majd menni), barna szemem van, ès nèhàny csaj szerint "kisfiùs2 arcom van. Nem jàrok szoliba, de nincs hulla fehèr böröm.
Ilyen alap dolgokat ismerek, mint, hogy a cipö ès öv szìnben passzoljon egymàshoz, a zokni szìne menjen a cìpöhöz, vagy a nadràghoz.
Èn az ing, farmer, fekete börcipö, börkabàt kombòra gondoltam, de hogy milyen fozonùak legyenek, illetve szìnuek legyenek arròl fogalmam sincsen. :S
Remèlem tudtok segìteni. Elöre is köszi.
25 èves vagyok, rocker, de màr nincs hosszù hajam, zenekaros´pòlòim, bakancsom, de börkabàtot szeretem.
Mièrt felejtsem el a börcipöt, hogy èrted a "lazàbbat", meg tùl sok amit leìrtam? (komolyan kèrdezem) akàr privàtban is ìrhatsz
Mit jelent számodra a bőrcipő? ilyen szartaposóra gondolsz vagy ilyenre:D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!