Szerintetek? Pasinak?
18 éves vagyok, elég higiénikus, de az öltözködés csak abból áll számomra, hogy felveszek 1 farmert meg egy pulcsit/pólot (télen), oszt kampó. + Axe
Valami dolog amin változtatni kéne, és jobb lenne?
Karóra, meg az ilyen hülyeségek sokat nyom a külsőn?
hétköznapra teljesen jó. Párod nem öltöztet? Vásároljatok együtt ruhát.
Egy zakó (nem ünnepi!) nagyon feldobja az öltözéket vagy az ing, bőrcipő. Karóra, igen, minden napra fémszíjas, elegáns helyre bőrszíjas. De mivel 18 vagy még csak, nagyon nem kell elmerülnöd a témában, úgyis meg fogod találni a stílusodat nemsokára.
Szia!:)
Szerintem ez így tökéletes. Nem kell túlzásba vinni.:-)
Persze elegánsabb helyre azért kevés (de gondolom azt Te is tudod). Plusz, szerintem is lehetne még egy fémszíjas karóra, mert az mindenhez megy. De más nem kell. Nem tudom,hogy Te pontosan mire gondoltál, de szerintem a nyaklánc, karkötő, fülbevaló, az már túlzás egy pasin.
Úgyhogy szerintem jól fogalmaztad, hogy "hülyeségek". :-)
Tényleg csak az óra lenne egy plusz, ami hasznos is, meg azért tényleg nyom egy kicsit a külsőn. :-)
16/L
Hát nem tudom, ez így elég uncsinak hangzik.
Bár ha legalább a pólóid változatosak, mintás, színes, többféle van akkor nem olyan rossz a helyzet.
Egyébként mondjuk pár karkötő is sokat dobhat az összhatáson. Minden kis "hülyeség" számít ha mondjuk csajoknak akarsz tetszeni.
Javaslom, hogyha szeretnél némi "stílustanulmányt" folytatni, akkor érdemes a Ralph Lauren luxusmárka weblapján molyolni.
Nem kell onnan vásárolni méregdrágán, de sok kis link van rajta, igazán stílusos férfiviseletek láthatók, amikhez hasonlóan stílusosat össze lehet hozni kevésbé drágán is. Persze a legfontosabb az, hogy a te saját egyéniségeddel HARMÓNIÁBAN legyen a külsőd, mondhatni szinte, hogy csak(!) ez számít.
A farmer mellé egy vászon és egy szövetnadrág, a kereknyakú póló mellé egy-két galléros, cipőnek a sportcipő mellett egy mokaszin vagy egy rendes félcipő (a papucsot, szandált felejtsd el), pulcsi mellé egy kardigán, egy sportzakó és mindjárt van egy jó pasis ruhatárad. Nem kell rá pénzhegyeket költeni és a fentiekkel sosem leszel unalmas. Kiegészítőnek egy mindenképpen analóg órát ajánlanék vagy fekete bőrszíjjal vagy fémszíjjal sem rossz.
Ha tiszta és ápolt vagy, akkor elég az Axe, nem kell agyon pacsulifelhőznöd magad.
Gyengéim az olyan férfiak, akiknek ennyiből áll a külseje. Egy egyszerű farmer, cipő és pulóver, vidám pólóval. Hajviselet terén ez a fazon motivál: [link]
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!