Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Strandon ezért kiküldhetnek,...

Strandon ezért kiküldhetnek, büntethetnek? Ti fel mernétek venni legalább 1x?

Figyelt kérdés

Szeretek néha nagyon kirúgni a hámból, s szeretem ha megbámulnak. Szerintetek ezért "közszeméremsértés" vagy bármi más oknál fogva büntethetnek? Ti fel mernétek venni? Mit szóltok hozzá?

[link]

[link]

#bikini #minibikini
2012. júl. 24. 06:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
elég ribis
2012. júl. 24. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Közszeméremsértés biztos nem lenne, ilyenért nem büntetnek.

Bár nekem nem nagyon tetszik ez a fajta tanga, annak ellenére hogy mindent megmutat. Viszont egy normál fazonú tangás bikini nagyon szexi tud lenni egy gyönyörű popsin. Arra gondolok amikor van egy ici-pici háromszög a popsidba vágódva. :)

A helyedben ezt a fajta tangát lecserélném egy hagyományosabb tangára, szerintem az jobban mutat, sokkal szexisebb.

Nekem pl ezek jönnek be nagyon:

[link]

Ha jó alakú vagy, és szereted is, akkor biztatlak hogy nyugodtan vegyél fel tangás bikinit, mert sajnos nagyon kevés lány hordja, holott nagyon jól mutat gyönyörű lányokon. És ne törődj azzal, hogy sok irigy ember mit gondol, vagy mit mond, a lényeg hogy te jól érezd magad benne. Lényeg, hogy a viselkedésed ne legyen közönséges, és akkor a megjelenésed sem lesz az.

28F

2012. júl. 24. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos nem büntethetnek ezért, kis cafat.
2012. júl. 24. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért kell ler.bancozni? Jól gondolom, hogy olyan lányok írták ezt akiken esetleg nem állna jól egy ilyen darab?

szerintem nincs vele baj, felveheted. Bár én nem vennem fel, mert utálom a tangát :S de a strandon tényleg számíts a beszólásokra. Az emberek nagyon bunkók tudnak lenni

2012. júl. 24. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Elég ri.ncos. Fúj én fel nem venném még itthon ruha alá se. Nem közszemérem sértés bár ha egyszer lesz gyerekem nem engedném,hogy rádnézzen
2012. júl. 24. 18:20
 16/18 szBianka ***** válasza:
a tv-ben azt mondták ezek a hozzáértők hogy a tanga fűrdőruha ciki:S
2012. júl. 26. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért gondolod cikinek a tangást, mert azt mondták a TV-ben. Hát, nem vagy semmi, előző! Van egyéniséged?

Nem küldenek ki, de egy-két anyuka lehet, h szólna. A másodikat én is bevállalnám, de csak olyan helyen, ahol nincs sok kisgyerek.

2012. aug. 6. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fognak kiküldeni.

Van aki nem tetszését fogja nyilvánítani.

Csak a fenék rész problémás szerintem...az már túl sokat mutat (vagy inkább már semmit nem takar). A mell és a p_ci rész korrekt.

Ha lenne melletted valami goré pasi akkor, vagy legalább 1-2 barátnő akkor nem lenne probléma.

De ha csak egyszál magad vagy akkor hatványozódik a dolog, és nem pozitív lesz a fogadtatás.

De ehhez neked is úgy kell kinézned, szőke, barna hajú cicababa hibátlan test, csillogó szemek stb.

Szóval itt nem elég az átlag felett lenni, itt már prémium szintet kell ütni.

Őszintén szólva...braziliában ez a normál méret :)

Vajon lesz egyszer a randibugyihoz, hasonló egyrészes vagy bikini. Nah én azt venném fel egyszer.

2013. jan. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!