Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok milyen benyomásotok...

Lányok milyen benyomásotok van arról a férfiról akin ilyen póló van?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen vagy ehhez hasonló Hugo Boss poló, nincsenek előítéletek azzal akin láttok ilyet,hogy na ez biztos nagy képűsködik ,azt hiszi ettől több lesz,jobb lesz. Netán felse tűnik mi van rajta ? Kiváncsi vagyok van-e negatív töltete, vagy épp ellenkezőleg azt gondoljátok,hogy ad magára.Kort írjatok

20F

2012. júl. 23. 23:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem snassz a tök egyszínű sem, és ha nem egyszínű, lehet rajta más is, mint félméteres logó.
2012. júl. 24. 01:23
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem jó ez a póló, és nem egy t-shirt alapján fogunk megítélni nyugi. szerintem vedd meg, nekem ha valaki márkás ruhákat hord az azt jelenti inkább hogy ad magára
2012. júl. 24. 09:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... nekem semmi előítéletem nincs azokkal kapcsolatban, akik márkás dolgokat viselnek. Semmilyen jelentőséget nem tulajdonítok neki, van akinek ez a természetes, hogy ilyenekbe jár, van akinek nem. Nem gondolnám, hogy valaki rosszabb az miatt, mert márkás pólót hord, ha megteheti, akkor azért ne vegye fel, mert az átlag nem visel ilyesmit?
2012. júl. 24. 12:26
 14/21 anonim ***** válasza:
jah és 20/L voltam:)
2012. júl. 24. 14:13
 15/21 Emily95 ***** válasza:
100%

Bennem személy szerint a kinézet fogna meg! Mondjuk a póló passzol a nadrághoz stb. Személy szerint én is ilyen vagyok én sportos csajszi vagyok így folyton nike-t veszek. Mindenki húzza a száját hogy húha minden nike a gatya a cipő a zokni minden és akkor mi van? Ki kell nézni valahogy! Szóval szerintem ha van pénze és stílusa valakinek aki ilyen dolgokat vegyen akkor nálam nagy befutó :)

16/L

2012. júl. 24. 14:27
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

" Ha egy olyan pólót/inget/pulcsit bármit vesz fel amin max a logo van (szóval nincs 10 cm-es betükkel kiirva a márka jele) az szerintem sokkal jobb. Abból azt gondolom, hogy ad magára és nem nagyképű."

Ingből evidens,hogy maximum 1 kis márkajelzés lehet rajta ,de például kapucnis pulcsiból ezeknél a márkáknál tök egyszínűt találni nem nagyon lehet , majdnem mindegyiken van írás vagy valami ,és amellé írva a márka neve.

És szerintem ilyen T-shirtön is elfér egy ilyen márkafelirat.

2012. júl. 24. 14:31
 17/21 A kérdező kommentje:

Emily95 válasza:

Ilyenekre persze figyelek,hogy ha lehet a cipő passzoljon a felsőhöz stb...

2012. júl. 24. 14:33
 18/21 Emily95 ***** válasza:
Ügyes! Mert sajna vannak olyan balfékek akik megvesznek valami nagy márkájú klassz felsőt és elrontják egy nadrággal. Ha szeretnél még erről beszélgetni írj privit :)
2012. júl. 24. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan megveheted,ha neked ez tetszik!És aki azt írja h csak mutogatni akarod h neked ilyenre is telik azzal ne foglalkoz.Nekem is van hugo boss női blúzom,papucsom stb és az emberek az elején amikor meglátták a márka nevet rögtön elkezdtek sznobozni meg minden,de azért azt is megkérdezték h mennyibe került és van-e más színű is meg h nem lenne-e baj ha ők is vennének ilyet!:)
2012. júl. 24. 19:59
 20/21 anonim ***** válasza:
jaj lemaradt a kor 16/l
2012. júl. 24. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!