Melyik szoknyahossz az ideálisabb nekem?
Nagyon alacsony vagyok. Ehhez állítólag a térdig (térd felett) érő szoknya a legideálisabb. De ha a tükörbe nézek olyan furcsa, valahogy a hosszabb jobbnak tűnik. És mégsem.
Itt egy nagyon borzasztóan megszerkesztett kép mindkét szoknyahosszal, de még így képpel sem tudok dönteni. Szerintetek? Melyik nem nyom össze vagy melyikkel tűnhetek kevésbé törpének?
Köszönöm!
(Tudom, ronda a lábam.)
sztem szép ez a szoknya:) a mintája is tetszik.egyáltalán nem öreges sztem mint ahogy egyik válaszoló írta.
a rövidebb jobban áll.csak ne fekete felsővel vedd fel,hanem olyannal ami visszaköszön a szoknyán.pl drappos árnyalatok,piros...
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ha jól értem a rövidebb kapott több szavazatot. :)
A kép magamnak készült, nem szándékoztam mutogatni, úgyhogy nem figyeltem sem a cipőre, sem a tartásomra, sem a felsőre. :) Csak aztán nem tudtam dönteni.
Magas sarkúban sajnos nem nagyon tudok járni, a telitalpú cipő, amit azért vettem, hogy legyen valami nőies cipőm -ha már elkezdtem szoknyát hordani-, kényelmetlen. :( De majd igyekszem megoldani, ez a balerina szörnyű. De legalább kényelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!