Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a piros farmer...

Szerintetek a piros farmer gatya szarul néz ki?

Figyelt kérdés
Mellé még jól néző ki kócos haj piros nyakendő és fekete ing szerintetek jólnéz ki ?

2012. júl. 16. 21:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

oh igen, szted hogy néz ki egy rocker utolsó előtti?

tudok jó példát mondani: Tyler Glenn. nah, ő hogy néz ki? milyen ruhái vannak? na és? van piros farmerja is!! nem égeti le a rockereket, mindenki imádja. grammy díjas, rádióban játszák a számait, és amerikában ha meglátják az utcán, lerohamozzák.......

eltudom képzelni, hogy Te hogy nézel ki...

2012. júl. 17. 12:51
 22/31 anonim ***** válasza:

Hát a Neon Trees olyan messze van a rocktól, mint te az értelemtől. Baromi jó példát hoztál fel :D

Esetleg, ha Mikael Akerfeltet vagy Ronnie James Diót vagy Bruce Dickinsont hoztad volna fel, oké. Ők sem öltöznek rockernek, mégis a rock nagyjai.

Amúgy fiú vagy vagy lány, kérdező ? Lánynak nevetséges a nyakkendő, fiúnak meg a piros nadrág. Mondjuk, ha 14 év alatt vagy, akkor elmegy.

2012. júl. 17. 13:44
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen 13 vok és fiú !
2012. júl. 17. 13:51
 24/31 anonim ***** válasza:

?????? A neon trees hogy ne lenne rock??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jó, vegyes zenéi vannak, de rock is rengeteg...

és egy interjúban pont ő mondta, hogy rockerek...

:D

2012. júl. 17. 14:31
 25/31 A kérdező kommentje:
Hát én nem tom ! de szerintem jó az nem ?!
2012. júl. 17. 14:34
 26/31 anonim ***** válasza:

De szerintem jó az nem?

ezt mire értetted? XD

2012. júl. 17. 14:40
 27/31 A kérdező kommentje:
A gatyára miért szerinted mire ?! -,-
2012. júl. 17. 14:45
 28/31 anonim ***** válasza:
18%

"de abszolút hétköznapi öltözékkel."

Koncerteken az ilyen taknyok miatt megy el az ember kedve.

Ki az a Tyler Glenn? Na ennyit a sztárságáról. Attól, hogy nyert egy szar díjat, még nem valaki. Jó példa erre pl. a Tokio Hotel. Azok is minden szart megnyertek, hála az ilyen emós taknyoknak, mint ti, mégis senkik. A rajongóikkal együtt.

"és egy interjúban pont ő mondta, hogy rockerek... "

Justin Bieber is azt mondja, hogy fiú, mégse az...

Ja, itt a piros naci! :D

[link]

2012. júl. 17. 14:55
 29/31 anonim ***** válasza:

csak azért, mert nem ismered Tyler Glenn-t, az nem jelenti azt, hogy akkor ő ismeretlen.

és honnan veszed ezt az emo-s szöveget? nem kell mindenkire rányomnod ezt, cs azért mert neked nem megy az életed! -.-

2012. júl. 17. 15:09
 30/31 anonim ***** válasza:
taknyok? én kulturáltan beszéltem veled, de látom, neked nem megy.
2012. júl. 17. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!