Levi's farmerekről, pólókról vélemény?
Nekem tetszenek nagyon, számomra a Levi's A Farmer.
Nekem megérte az árát is, a legrégebbi ilyen farmerom 9 éves (nem túlzás!!), és még mindig hordom, semmi baja nincs, csak lyukas a térde, de az engem nem zavar, beleillik a stílusomba úgyis. :)) A farmerdzsekim ugyanilyen öreg, annak még ennyi baja sincs, nem lyukas, bár ugye az kevesebb megpróbáltatásnak van kitéve. A többi Levi's gatyám is már megvan kb. 4 éves, ha nem több, és teljesen jók.
Ha farmerről van szó, akkor csakis Diesel.
Szerintem felsőkből sem nagy szám a Levi's. Akcióba megéri megvenni, kapni 2000-3000 Ft-ért egy pólót, én is vettem már, nem rossz, az árát éppen megérte. Pulóvert akcióba szintén megéri megvenni 6000-8000Ft-ért már láttam Levi's kapucnis pulóvert, ennyit megér és mégsem kínai, annál éppen jobb. De többet nem is érnek.
Ha az ember minőségi ruhát akar, akkor azt megkell fizetni. Hiába olcsó márka, de csak közepes minőség. Ár-értékben amúgy tényleg jó a Levi's.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!