Mi a véleményetek a farmer ruhákról? (gatya, ing, kabát)
pl erről: [link]
vagy erről: [link]
Most, hogy megláttam egészen megtetszettek :)
Azt mondták a farmer már sokkal divatosabb lesz mint a párduc,leopárd mintás ruhák. (de azok sem mennek (még) ki a divatból)
Igen,nagy divat lesz a farmer.Bár,az mindig az...:)
És nekem is tetszenek a ruhák.:)
Párom azt mondja, olyan mintha belesz*rtak volna, úgy lóg... :/
Nekem nagyon tetszik, és hordanám, de rosszul érzeném magam, ha beszólogatna: "jézusom mi az bef*stál?" :S:S
Az elsőnek se a fazonja, se a színe nem tetszik. A másodikkal ugyanez.
Én nem szeretem, ha valakin minden farmer, mert nagyon ízléstelen tud lenni, ha mind a 3 különböző koptatású, színű, stílusú, fazonú.
Persze ez a két darab kivétel, mert tök ugyanolyanok, de mint mondtam, nekem nem tetszik.
Ha neked tetszik, vedd meg. Máson tetszene (:
sok lányt ismerek olyan farmerral és komolyan mindenkinek volt már h beszóltak nem egyszer h olyanvagy mintha befostál volna.
sztem ne vegyél ilyet, nemtudom mért tetszik ez egyes nőknek, de sztem valójában nem is tetszik neki, csak elkapta őket a divat hulláma....amint kimegy a divatból már érdekes módon senkinek sem fog tetszeni.
Ezek tényleg csúnyák...
én imádom a farmercuccokat, és van vadiótan sexy farmering meg farmernaci is, de ezek nem azok...
párodnak igazat adok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!