Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Merjek más lenni, mint a...

Merjek más lenni, mint a többiek? 16/L

Figyelt kérdés

Próbálom tudatosan kerülni a tömegdivatot, nem akarok úgy kinézni, mint a többi tini. Szerintetek merjek úgy öltözni, ahogy szeretnék, vagyis nőiesen és elegánsan? Nagyon szeretem a vintage stílust is, az 50-es, 60-as évek hangulatát, így azt is szeretném belecsempészni az öltözködésembe. Ilyen ruhákra gondolok:

felső:

[link]

ruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

összeállítás:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ti mit gondoltok?

16/L

2012. júl. 16. 14:13
1 2
 11/15 csokissüti002976 ***** válasza:

Egész életedben azon akarsz aggódni, hogy mit gondol más, és kúrod azért el az életed és a kedved, mert valami egy-két tökidegen embernek nem tetszik?? Szarni rá! :D Ahogy neked jó. Mindig, mindent úgy! :)

(amúgy szerintem nagyon cuki.)

2012. júl. 16. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a stílus és vonzónak tartom.
2012. júl. 16. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád.

Majd kinövöd, hogy ilyenek agyaljál.

2012. júl. 16. 21:11
 14/15 anonim válasza:
Én se követtem és követem a divatot. Én pl. a sportos, kényelmes ruhákat szeretem. Lehet másoknak nem tetszik, volt rá példa, de lec@rom, én hordom, én akarom jól érezni magamat benne.
2014. márc. 16. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Most ettől azt hiszed másabb leszel mint a többi?

Szerintem pont, hogy nem. Ennyi erővel ugyanolyan akarsz lenni mint azok akik nem akarnak olyanok lenni mint mindenki, ergo mégse leszel más, csak egy másik csoporthoz fogsz tartozni.

2014. márc. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!