Próbálom tudatosan kerülni a tömegdivatot, nem akarok úgy kinézni, mint a többi tini. Szerintetek merjek úgy öltözni, ahogy szeretnék, vagyis nőiesen és elegánsan? Nagyon szeretem a vintage stílust is, az 50-es, 60-as évek hangulatát, így azt is szeretném belecsempészni az öltözködésembe. Ilyen ruhákra gondolok:
Ha neked tetszik öltözz úgy. Nekem special nem jön be, de ne legyél olyan mint a mai tinik elsöprő többsége...
2012. júl. 16. 14:17
2/15 anonim válasza:
hát nekem sem jönnek be de ha neked tetszik?!Miért nem?!
2012. júl. 16. 14:22
3/15 anonim válasza:
persze. öltözködj úgy , ahogy neked tetszik.. az efféle ruhákban, amúgy nem fogsz nagyon kitűnni a tömegből, mert mostanában ez a stílus is divat.. de nem ez a lényeg.. amúgy nekem is bejönnek a hasonló cuccok, csak kevesebb és sötétebb színekben
2012. júl. 16. 14:24
4/15 anonim válasza:
Persze, miért ne mernél!? :)
2012. júl. 16. 14:48
5/15 anonim válasza:
Ha nem zavar majd, hogy utánad fordulnak az utcán, vagy esetleg megjegyzéseket tesznek rád, (mert ilyen lesz) nyugodtan. Hordd azt, ami tetszik és jól érzed benne magad. Ne érdekeljen mások véleménye.
2012. júl. 16. 15:03
6/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek ezek a ruhák amiket linkeltél (néhány linkeltél). Én is szívesen vennék fel ilyen ruhákat (:
Szerintem nyugodtan felveheted ôket, de ne vidd túlzásba!!!
És tényleg lesz olyan aki utánad fog szólni/beszólni de ne foglalkozz velük!!! (:
2012. júl. 16. 15:37
7/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, sőt, bár szerintem várhatnál 1, max 2 évet,addig meg ötvözhetnéd valami más stílussal.
2012. júl. 16. 15:40
8/15 anonim válasza:
Ne haragudj de 16évesen szerintem nagyon nevetségesen néznél ki ilyen ruhákban...koravén lennél.
Maga a stílus jó,de szerintem várj még vele..
2012. júl. 16. 15:42
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene, ha egy lány így öltözne :) Imádom az '50-es, '60-as éveket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!