Ti bírjátok azokat a lányokat, akik kicsit lazábban öltözködnek, mint a többiek, pl. nagyobb pólóba járnak és ilyenek? 14 L
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 17:52
1/16 anonim válasza:
Régen én is ilyen voltam,néha még most is előfordul,de próbálok csinosabban öltözködni :D
15l
2/16 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nem. Sosem öltöznék így, nem áll jól egy lánynak.
Majd kinövöd.
*pólóbaN
3/16 anonim válasza:
Én is lazábban öltözködöm:) Mondjuk nekem kell az önbizalmamnak, hogy valami szűkebb, nőiesebb is legyen rajtam, tehát általában a nadrágom cipőkanalasan szűk:D
14L
4/16 anonim válasza:
Én is is így öltözködöm jobb mint ha valaki k*rv*n*k öltözik :D ;D
5/16 anonim válasza:
Van a különbség a k/rva és a nőies/lányos között.
6/16 anonim válasza:
Ez az öltözködés nem nőies, nem emeli ki az alakodat, nem áll jól egy lánynak sem.
8/16 anonim válasza:
Én inkább nem értem az ilyeneket.
Egy nő nőies ruhákban a legszebb. A bő cuccokkal csak ront magán. Persze fiatalon még elmegy, majd kinövöd.
9/16 anonim válasza:
Miaz hogy egy lánynak sem áll jól???-.- attól még hogy nektek nem van akinek jól állhat, nem mindenki akarja az alakját kihangsúlyozni, de alak kimutatása nélkül is látszik ogy mien testalkat, hogy jár, ilyenek és az a fontok. Mért az szép hogyha szűk ruhákat vesztek fel, és valaki úgy jár benne mint egy pingvin az attól még nőies??? Vagy ezt ti hogyan gondoljátok?!?!
10/16 anonim válasza:
amugy előző vagyok, imádok ugy öltözni, de nem is szoktam nagyon olyat, hanem csak lógos fajtákat. Nemakarok ugy kinézni benne mint egy k*rva, hogy olyan feszes nemtom micsoda...'''''
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!