Ti bírjátok azokat a lányokat, akik kicsit lazábban öltözködnek, mint a többiek, pl. nagyobb pólóba járnak és ilyenek? 14 L
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 17:52
11/16 anonim válasza:
Már megint...
Bakker, ne végletekben gondolkodjatok !
Nem csak Xs-es és XXXL-es cuccokat gyártanak. A világon nem csak deszkáscipő és 15 cntis platform tűsarkú van, ahogy a smink sem hót fekete szemhéjpúderből, szemceruzából, műszempillából, alapozóból, pirosítóból áll.
Ezt kéne felfogni végre....
De tök mindegy, úgy is kinövitek. most még milyen menő, hogy nem öltözök lányosan, majd meggondoljátok, ezt most borítékolom.
13/16 anonim válasza:
Én new yorker-es pólókba járok csőfarmerba és deszkáscipő v tornacipő. Ez a hétköznapi viseletem. Ebbe érzem jól magam, nem feszengek benne. Sosem voltam az a nagyon kiöltözködős. De attól még van magassarkúm is, báliruhám meg egyéb. Attól függ mit kíván meg az alkalom. 18/L
14/16 anonim válasza:
Igen. és hülyeség hogy nem nőies, mert simán fellehet azt is dobni akár kiegészítőkkel.. meg akinek vannak felesleges kilói az gondolom nem fog passzos felsőt és nadrágokat felvenni!!
15/16 Doruss válasza:
Ha jól áll és illik hozzád, szerintem semmi baj sincs vele. Mondjuk az már túlzás, ha háremnadrág meg óriás póló meg ilyenek. De azzal semmi baj nincs, ha lazábban öltözködsz. Inkább, minthogy olyan dolgokat hordj amikben nem érzed jól magad vagy nem állnak jól, csak azért mert épp divatos.
16/16 anonim válasza:
Szerintem , ha te abban erzed jol magad, tehat az a te stilusod, akkor semmi akadalya.Legy mas mint a tobbi. legyen sajat egyeniseged. Ha peldaul a fuik velemenye erdekel, akkor ne a kulsod alapjan iteljen meg. a belsodre figyelnjen. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!