Lengyelországban nagyon sok divatos ember él?
Figyelt kérdés
Lookbook-on szoktam nézelődni, és hihetetlenül sok lengyel szép és divatos lányt látni.:)2012. júl. 13. 21:24
1/8 anonim válasza:
Hát, hogy divatosak-e azt nem tudom, de a közép-európai szláv népek picit konzervatívabbak, s lehet, hogy ez az öltözködésben is megmutatkozik. Egyébként a divatosság és a csinosság véleményem szerint nem mindig jár együtt, ugyanis elég fura a divat mostanság!
21/f
2/8 anonim válasza:
Milyenekre gondolsz egyébként? Küldhetnél linket is!
21/f
4/8 anonim válasza:
Most voltam lengyeloban és szinte kivétel nélkül csúnya arcú nőket látni.. mondjuk csinosak az igaz xd
5/8 anonim válasza:
A divat és a csinosság 2 külön dolog. A mai divat ribancos. :D
19/f
6/8 anonim válasza:
szerintem divatosak, jól öltözködnek.. de arcra nem olyan szépek :D
7/8 anonim válasza:
A lengyel nők vastagon festik magukat, a hajukat is, és általában elég p.csásan öltözködnek... már elnézést, de ez a tapasztalatom :)
8/8 anonim válasza:
Na szerintem van ilyen is, olyan is, mint itthon. Itt lehet lengyel csajokat skubizni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!