Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha lány létemre fiúsabban...

Ciki ha lány létemre fiúsabban öltözködök?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ilyesmi... szoknyát nem hordok,nem hordok feszes pólókat csak nagyon lengéket,magassarkút sem. imádom a bakancsokat,mindent ami fekete,tornacipőket.... tehát nem vagyok ilyen tipikus lány. már 4 éve ilyen a stílusom,úgyhogy nem azért mert bejött a divatba.

sminknek csak szemceruzát használok vagy füstöset ha úgy adódik.

azért teszem fel a kérdést,mert anyukám ki van akadva ezen. köszi előre is

14L

2012. júl. 11. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez abszolút nem fiús... :D
2012. júl. 12. 19:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Hehe :D Anyám szerint igen.. Szerintem félig lányos félig nem. De ezek csak hozzávetőleges ruhák,sokkal fiúsabbakat is hordok. Köszi mindenkinek
2012. júl. 12. 19:46
 23/25 anonim válasza:
nekem nem is annyira tetszik, hogyha egy lányon több kiló smink van :)
2012. nov. 28. 20:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Úristen ez gáz legyél már nőies! Szép hosszú hajad legyen ki engedve és nem össze fogva hordj szép fülbevalót sminkelj szőrteleníts kéz és lábat és legyen szép műkörmöd!
2016. jún. 2. 11:32
 25/25 A kérdező kommentje:
De cuki, ezt 14 évesen írtam ki, most 18 leszek, és még mindig ilyen a stílusom. Hajjjajjjj.
2016. jún. 3. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!