Ciki ha lány létemre fiúsabban öltözködök?
Figyelt kérdés
ilyesmi... szoknyát nem hordok,nem hordok feszes pólókat csak nagyon lengéket,magassarkút sem. imádom a bakancsokat,mindent ami fekete,tornacipőket.... tehát nem vagyok ilyen tipikus lány. már 4 éve ilyen a stílusom,úgyhogy nem azért mert bejött a divatba.
sminknek csak szemceruzát használok vagy füstöset ha úgy adódik.
azért teszem fel a kérdést,mert anyukám ki van akadva ezen. köszi előre is
14L
2012. júl. 11. 21:46
22/25 A kérdező kommentje:
Hehe :D Anyám szerint igen.. Szerintem félig lányos félig nem. De ezek csak hozzávetőleges ruhák,sokkal fiúsabbakat is hordok. Köszi mindenkinek
2012. júl. 12. 19:46
23/25 anonim válasza:
nekem nem is annyira tetszik, hogyha egy lányon több kiló smink van :)
24/25 anonim válasza:
Úristen ez gáz legyél már nőies! Szép hosszú hajad legyen ki engedve és nem össze fogva hordj szép fülbevalót sminkelj szőrteleníts kéz és lábat és legyen szép műkörmöd!
25/25 A kérdező kommentje:
De cuki, ezt 14 évesen írtam ki, most 18 leszek, és még mindig ilyen a stílusom. Hajjjajjjj.
2016. jún. 3. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!