Ciki ha lány létemre fiúsabban öltözködök?
ilyesmi... szoknyát nem hordok,nem hordok feszes pólókat csak nagyon lengéket,magassarkút sem. imádom a bakancsokat,mindent ami fekete,tornacipőket.... tehát nem vagyok ilyen tipikus lány. már 4 éve ilyen a stílusom,úgyhogy nem azért mert bejött a divatba.
sminknek csak szemceruzát használok vagy füstöset ha úgy adódik.
azért teszem fel a kérdést,mert anyukám ki van akadva ezen. köszi előre is
14L
nem :D ennyi idősen én is így öltöztem, igazából középiskolában végig. aztán miután meismertem a páromat, felvettem a virágmintásat, a feszesebb cuccokat és a magassarkút. a szoknyával viszont csak most kezdtem el barátkozni :D
19L
Ez marhára nem fiús ahhoz képest ahogy én öltöztem pl... :)
(#7)
Szerintem sem fiús, de amúgy nem gond. Én is így öltözködöm, bár néha gondolok egyet és magamra kapok egy magassarkút, de szoknyát akkor sem :D Szerencsére engem apa(vele élek) békén hagy ilyen téren, megbízik abban, hogy már magamtól is fel tudok öltözni. Na meg, ez még mindig lányosabb, ahhoz képest amit kicsiként hordtam. Nem hiába néztek rám nagyon, ha bementem a lány mosdóba..
Ezt hívják kialakult stílusnak(ami ugyan fog változni), nem pedig a tömeg követésének :) Nem akarok megsérteni senkit, mielőtt támadnának, csupán azt mondom, ez tovább tart mint a 2012-es chino mánia (a chino-val sincs bajom), meg a sok-sok földszín (ezekkel sincs gond).
Gyohojj kicsiként engem is fiúnak néztek!!! :DDDDDDDDDD Mindig mondták rám hogy: de aranyos kisfiú.
De amúgy apát nem érdekli,múltkor ő védett meg és érvelt mellettem. :)
Hát akkor vagányan csajos amit az egyik válaszoló írt vagy nem tudom..:D Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!